Отидете към основна версия

2 799 18

Спортeн режим в новите автомобили Lada!

  • lada-
  • спортен режим

Няколко руски модела ще получат специалния бутон

Базата данни на Федералния институт за индустриална собственост на Русия публикува патентни изображения на бутонен превключвател с надпис Sport. Интересното е, че АвтоВАЗ е посочен като притежател на авторските права. По този начин се очаква бъдещите руски коли Lada да получат въпросния бутон, който активира спортния режим на шофиране.

В настоящата моделна гама на Lada такъв превключвател не е предвиден. Предполага се, че спортният режим може да е достъпен за няколко руски модела. Новото поколение на Lada Vesta няма спортен режим. Такава опция може да се появи в спортната версия на Vesta, за която се появява все повече информация в мрежата. По предварителни данни наточеният модел може да се казва Lada Vesta NG Sport. В допълнение, бъдещата Niva може да се оборудва със същия нов спортен режим.

В същото време актуализираната Niva, която се планира да бъде построена на френската платформа CMF-B, също може да получи спортния превключвател. Все още обаче няма подробности за концепцията Lada Niva 4x4 Vision. В края на август руски инженери разработиха лекотоварен ван, построен на базата на Lada Niva Legend.Нова модификация на модела е фокусирана за търговска употреба.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 16 гласа.

Свързани новини