Отидете към основна версия

1 457 7

BMW вкарва видеоигри в своите автомобили

  • bmw-
  • игри-
  • 7 series-
  • видеоигри

Германците ще си партнират с AirConsole

BMW ще подсили още повече комфорта на своите пътници като добави видеоигри. Те ще бъдат достъпни след интернет ъпдейт, който ще подкара новия софтуер, разработен в сътрудничество с платформата AirConsole. Игрите ще могат да бъдат стартирани на централния дисплей на колата или пък на допълнителните дисплеи при автомобилите оборудвани в тях.

Игрите ще могат да бъдат пускани единствено при спрян автомобил, поради причини свързани с безопасността, а в зависимост от заглавието, което изберете, те ще могат да бъдат играни от един или двама човека. В близко бъдеще ще има повече информация за това кои автомобили и кога ще бъдат включени в програмата, а до тогава ще ни е интересно да прочетем в коментарите какво мислите за идеята.

“Ние сме изключително горди разпространим игрите заедно с BMW и сме развълнувани да създадем нови начини за забавление в автомобила, ”, каза Антъни Кликуот, изпълнителен директор на N-Dream, компанията собственик на AirConsole, избрана от BMW Group чрез тяхната програма Startup Garage. “ Нашата гениална архитектура, съчетана с лесния достъп до нашата платформа, ще промени начина, по който хората се забавляват в своите превозни средства. ”

Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.

Свързани новини