Отидете към основна версия

4 547 9

Aston Martin представи много зелен и много рядък часовник

  • aston martin-
  • girard-perregaux-
  • часовник

Партньор на проекта е марката Girard-Perregaux

Aston Martin и швейцарската марка Girard-Perregaux показаха интересен модел на ексклузивен часовник. Британският автомобилен производител Aston Martin и швейцарската марка часовници Girard-Perregaux отново обединиха усилията си, за да създадат този уникален часовник.

Новият модел Laureato Green Ceramic Aston Martin Edition получава специален дизайн, който досега не е използван в часовниците на компанията, а уникалността му се подчертава от лимитираната серия. Затова феновете на марката трябва да побързат с поръчката. Часовникът ще бъде пуснат в продажба през юни 2023 година.

Въпреки факта, че Girard-Perregaux произвежда модела Laureato от 1975 година, едва през 2023-а. часовникът получава версия в тъмнозелен керамичен корпус с гривна от същия материал. Цветът е базиран на емблематичния British Racing Green, който еволюира през годините, за да стане Aston Martin Racing Green.

Часовникът Laureto използва патентования автоматичен механизъм GP01800 с 28 рубина и има автономност от 54 часа и водоустойчивост до 100 метра, а специалната версия включва така наречените скелетонизирани часови и минутни стрелки и циферблат със специална шарка.

Дизайнът се позовава както на оригиналното лого на Aston Martin, използвано от 1921 до 1926 година, така и на орнамента от капитонирана кожена тапицерия, използван на някои от колите на марката.

Laureato Green Ceramic Aston Martin Edition ще навлезе на пазара във версии с диаметър на корпуса 38 и 42 мм в количество съответно 188 и 388 копия. Цената на часовниците не е посочена, но базовият Girard-Perregaux Laureato струва от 20 000 щатски долара.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 20 гласа.

Свързани новини