Last news in Fakti

4 Септември, 2023 10:56 8 303 4

Часовник Casio, само за фенове на японския тунинг и на Honda (ВИДЕО)

  • honda-
  • mugen-
  • casio-
  • часовник

Годишнината на Mugen бе отбелязана със специален часовник Casio

Часовник Casio, само за фенове на японския тунинг и на Honda (ВИДЕО) - 1

Японското ателие Mugen отбеляза годишнината със специален часовник Casio. През 2023 г. придворното тунинг студио на Honda празнува своя юбилей - по случай 50-годишнината на марката Mugen, компанията за часовници Casio Edifice обяви ексклузивен хронограф Casio Edifice Mugen Edition.

Въпреки че Casio и Honda са работили заедно по няколко модела часовници преди, това е първото сътрудничество на Mugen с производители на часовници. Пуснат, за да отбележи годишнината на емблематичния партньор на Honda, часовникът е произведен в лимитирана серия за най-преданите фенове на марката.

Корпусът на часовника е направен от смола, подсилена с въглеродни влакна, материал, подобен на този, използван в най-новите модели G-Shock. Отбелязва се, че дизайнът на корпуса е вдъхновен от окачването на болидите от Формула 1.

Часовник Casio, само за фенове на японския тунинг и на Honda (ВИДЕО)

Стъклото е изработено от сапфир, а маркировките върху безела са гравирани със същия надпис, който Mugen използва върху марковите селектори на скоростите. Каишката от алкантара е украсена с логото на Mugen и включва трицветни шевове в бяла, червена и златна цветова схема на марката.

Подобни цветове украсяват циферблата - три ленти в средата на черния циферблат. Червеното украсява върховете на стрелките, а логото на Mugen е на позиция три часа. Въпреки факта, че Casio описва този модел като ограничено издание, тиражът му не се разкрива. Но цената на Ediface Mugen Edition е известна - часовникът може да бъде закупен на уебсайта на компанията за 300 долара.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДМГ

    8 0 Отговор
    Има го и в България.

    Коментиран от #2

  • 2 Любопитен

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ДМГ":

    Къде в България го има?
  • 3 Съдията Дред

    1 0 Отговор
    Преди доста време си купих Касио за един долар, изкара към 5 или 6 години. Ама чак 300 да дадеш, си е тъпо. Но пък българина плаща най лесно за гъзария или пукница.

    Коментиран от #4

  • 4 Анонимен

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Съдията Дред":

    Преди бая време ще да е било