Отидете към основна версия

2 955 5

Мобилен дом с дизайн на USB флашка (ВИДЕО)

  • кемпер-
  • мобилен дом-
  • флашка

Иновацията се нарича Romotow T8

Новозеландската компания W2 стартира производството на трансформиращ се мобилен дом Romotow T8. С тегло от 3 400 кг и малки първоначални размери, той може значително да увеличи площта си благодарение на въртяща се конструкция, наподобяваща флашка, която позволява да побере до шест души.

Къщата всъщност се върти на платформата, отваряйки се като гигантска флашка и това се превърна в основната характеристика на кемпера, който почти удвоява жилищното пространство. Romotow T8 се състои от основна кабина с четири до шест легла (има едно разтегателно двойно легло), трапезария в заоблената предна кабина, заобиколена от кръгли прозорци, кухненски бокс и баня с ъглова тоалетна, мивка и душ.

Кемперът има алуминиева конструкция и включва изолирани композитни стени, под и покрив. Стандартният комплект има 300 литрови резервоари за прясна вода и бойлер Truma Combi. Като опция се предлага и климатик.

Мобилният дом се захранва от 200 Ah литиева батерия, зареждана от 395 W соларен панел, монтиран на покрива. Интегрираната система за управление C-Zone осигурява наблюдение и управление на електрическите компоненти и оборудването. Купувачите могат да добавят и по-голяма батерия, допълнителни соларни панели и инвертор.

Опциите за забавление включват монтирани на стената 32-инчови 4K смарт телевизори, 82-инчова прибираща се външна прожекционна система и озвучителна система Fusion за всички помещения. Romotow е на цена от около 285 500 долара, което е по-скъпо от повечето апартаменти.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.

Свързани новини