Отидете към основна версия

8 381 8

Xiaomi разработва флагмани, за да конкурира и премиум сегмента

  • xiaomi-
  • смартфони

Пазарът от висок клас е мястото, където се правят най-много печалби и където се разработват авангардни технологии

Xiaomi, известна със своите телефони от нисък и среден клас, се бори да спечели популярност със своите водещи смартфони. Въпреки това компанията е решена да продължи да разработва устройства от висок клас, тъй като нейният изпълнителен директор вярва, че това е единственият начин да се конкурира с други големи производители на смартфони.

Главният изпълнителен директор на Xiaomi, подчерта важността на смартфоните от висок клас за успеха на компанията по време на годишната си реч. Той заяви, че бъдещият растеж и технологичният напредък на Xiaomi могат да бъдат осигурени само чрез фокусиране върху предложения от висок клас и че преследването на пазара от висок клас е единственият жизнеспособен път напред.

Пазарът от висок клас е мястото, където се правят най-много печалби и където се разработват авангардни технологии. Признавайки това, Xiaomi полага усилия да улови това ниво. Например, наскоро пуснатият Xiaomi 13 Ultra предлага впечатляващи функции, включително сензори, настроени от Leica, които го правят сравним с насочи и снимай камера.

Xiaomi Mix Fold 3 е още едно свидетелство за отдадеността на компанията към водещите смартфони. Той е рекламиран като най-тънкия сгъваем смартфон до момента и може да се похвали с по-здрава панта и настройка с четири камери.

Технологията и качеството на телефоните на Xiaomi не са причината за изоставането ѝ на пазара от висок клас. Вместо това репутацията на марката като производител на смартфони на достъпна цена може да откаже потребителите от закупуването на нейните флагмани. Освен това объркващото портфолио на компанията на важни пазари като Индия може да допринесе за това предизвикателство.

Въпреки тези пречки, Xiaomi остава ангажирана с разработването на водещи смартфони и вярва, че те са от решаващо значение за нейния успех. Като се фокусира върху предложения от висок клас, Xiaomi цели да се конкурира с други големи производители на смартфони и да осигури позицията си на пазара от висок клас.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 11 гласа.

Свързани новини