Отидете към основна версия

2 836 11

Представяме ви иновативния велосипед .1R

  • велосипед-
  • aston matrin-
  • .1r

Иновацията е дело на Aston Martin и J. Laverack

Британският автомобилен производител Aston Martin и компанията J. Laverack представиха иновативен велосипед .1R. Новостта разполага с модерни технологии и елегантен дизайн.

Aston Martin .1R всъщност е с доста минималистичен дизайн. Рамката е изработена от 3D отпечатани титаниеви накрайници и тръби от въглеродни влакна. Благодарение на това велосипедът е много лек и здрав.

Заради иновационната технология, по велосипеда няма точки на закрепване и необработени заварки отвън. Спирачните маркучи също са скрити, за да не развалят външния вид на модела.

Спирачките са с бронзови апарати. Те са вдъхновени от спортните автомобили Aston Martin. Велосипедът ще се предлага с избор от три трансмисии с 12 предавки от Shimano, Campagnolo и Sram Red.

Всяко колело има 28 спици с черно покритие, което продължава отстрани. Главините са проектирани специално за този велосипед и са изработени от аерокосмически алуминий с висока якост.

Всеки собственик на Aston Martin .1R ще бъде поканен в централата на Aston Martin в Heydon. Там ще има възможност и за индивидуални разговори с основателите на J. Laverack.

Клиентите могат да поръчат велосипед с различен дизайн на тръби, вилки, кормило и рамка. Спирачните апарати и спирачните дискове се предлагат в бронз или черен цвят.

Цената на Aston Martin .1R не е разкрита до този момент. Той обаче ще бъде много по-евтин от най-достъпния модел на марката - спортната кола Vantage, започваща от $146 986.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 10 гласа.

Свързани новини