Last news in Fakti

3 Ноември, 2023 14:47 2 823 11

Представяме ви иновативния велосипед .1R

  • велосипед-
  • aston matrin-
  • .1r

Иновацията е дело на Aston Martin и J. Laverack

Представяме ви иновативния велосипед .1R - 1

Британският автомобилен производител Aston Martin и компанията J. Laverack представиха иновативен велосипед .1R. Новостта разполага с модерни технологии и елегантен дизайн.

Представяме ви иновативния велосипед .1R

Aston Martin .1R всъщност е с доста минималистичен дизайн. Рамката е изработена от 3D отпечатани титаниеви накрайници и тръби от въглеродни влакна. Благодарение на това велосипедът е много лек и здрав.

Заради иновационната технология, по велосипеда няма точки на закрепване и необработени заварки отвън. Спирачните маркучи също са скрити, за да не развалят външния вид на модела.

Представяме ви иновативния велосипед .1R

Спирачките са с бронзови апарати. Те са вдъхновени от спортните автомобили Aston Martin. Велосипедът ще се предлага с избор от три трансмисии с 12 предавки от Shimano, Campagnolo и Sram Red.

Всяко колело има 28 спици с черно покритие, което продължава отстрани. Главините са проектирани специално за този велосипед и са изработени от аерокосмически алуминий с висока якост.

Представяме ви иновативния велосипед .1R

Всеки собственик на Aston Martin .1R ще бъде поканен в централата на Aston Martin в Heydon. Там ще има възможност и за индивидуални разговори с основателите на J. Laverack.

Клиентите могат да поръчат велосипед с различен дизайн на тръби, вилки, кормило и рамка. Спирачните апарати и спирачните дискове се предлагат в бронз или черен цвят.

Представяме ви иновативния велосипед .1R

Цената на Aston Martin .1R не е разкрита до този момент. Той обаче ще бъде много по-евтин от най-достъпния модел на марката - спортната кола Vantage, започваща от $146 986.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Макробиолог

    19 4 Отговор
    Снобарска безмислица..

    Коментиран от #2

  • 2 100 процента

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "Макробиолог":

    Съгласен.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Тест алерт от президентството

    5 2 Отговор
    А има ли вградена система за ранно предупреждение за бедствия?
    Гражданинът как ще бъде уведомен, ако докато се вози на велосипеда, някой реши спретне импийчмънт на Президента на прокремълската ни губерния?
  • 5 Българин

    11 1 Отговор
    Само не разбрах кое му е революционното? За тези пари дето ще ти го продадат топ марките ще ти изработят индивидуален велосипед пи твоите размери. Пи-лек, ергономичен и най-вероятно с електро-дистанционни скорости
  • 6 незнайко

    8 1 Отговор
    На този велосипед единственно ЦЕНАТА му ще е ЕЛЕГАНТНА !
  • 7 Все тая

    4 0 Отговор
    Една и съща е.. моят бегач.. с тоя... нафукан боклук.
    Я някой да го подкара на тея пътища...
    Вече няма да е толкова здрав...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Знайко

    1 0 Отговор
    Мой приятел продава скъпи велосипеди ( примерно на рамката пише "Мигел Анхел Лопес" и състезателния номер от Giro-то)...та пускаме се заедно с два велосипеда- Спешълайст и Каньон, които имат едни и същи монтаж , венци, спирачки, капли и гуми. Каньона се засилва до 85-90 и повече не набира , а Специалиста набира скорост постоянно и даже трябва да го усмиряваш със спирачки.
    Гледаме рамките-нямат почти никакви разлики , отделно аз ( който карам каньона) съм по-тежък и би следвало да имам по-виосока максимална скорост по спускането.
    Така че не е необходимо да видиш разликата, за да си убеден че съществува. Разликата просто си е там!