Отидете към основна версия

1 330 2

Високоскоростен лонгборд, който се сгъва за миг (ВИДЕО)

  • лонгборд-
  • джаджи

Иновацията се нарича F4U

Corsair Longboards представи електрическия лонгборд F4U в платформата за групово финансиране Indiegogo, който може да се сгъне наполовина с едно просто движение. И това при положение, че ускорението му достига почти петдесет километра в час.

F4U има дъска от ламиниран канадски клен от две части и алуминиева панта 6061 T-6 за допълнителна здравина. Заключващият механизъм е изработен от хром-молибденова стомана.

Когато собственикът иска да сгъне дъската след каране, всичко, което трябва да направи, е да стъпи на опашката, за да повдигне носа на дъската, след това да хване дръжката на носа и да дръпне силно назад. Това ще накара задната част на дъската да се преобърне и сгъне, заключвайки се към предната част. Трансформацията отнема няколко секунди и може да се извърши с една ръка.

Що се отнася до данните за мощността, F4U има два 600 W мотора, които осигуряват движение с максимална скорост до 48 км/ч, а едно зареждане на 5200 mAh литиево-йонна батерия издържа за разстояние до 26 километра. Комплектът включва раница за транспортиране на дъската и полиуретанови колелца, които при желание могат да се сменят с други. Цените започват от $699, а след приключване на груповото финансиране лонгбордът ще струва $1 049.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.

Свързани новини