Отидете към основна версия

3 546 2

Xiaomi пусна джобен принтер за 100 лв.

  • принтер-
  • снимки-
  • xiaomi

Устройството се нарича Mijia 1S и е с поддръжка на AR снимки

Новият продукт от Xiaomi представлява джобен фотопринтер, пуснат под марката Mijia. Новият Mijia Pocket Photo Printer 1S включва вграден набор от инструменти за стилизиране на снимки, а основната характеристика на джаджата е поддръжката на снимки и видеоклипове с добавена реалност.

Според компанията мини принтерът включва рамки в различни стилове и осем филтъра. Mijia Pocket Photo Printer 1S се свързва към вашия смартфон чрез Bluetooth. За печат се използва фотохартия ZINK с лепилна основа и технология за безмастилен печат на изображения.

Функцията за AR снимка позволява на потребителя да качи видеоклип в съответното мобилно приложение, да избере най-успешния фрагмент и след това да го отпечата. Когато насочите камерата на вашия смартфон към снимка, тя ще „оживее“. За да постигне това, принтерът поддържа изтегляне на видео с дължина до 16 секунди и аудио с дължина до 60 секунди. Можете да качите до 100 „живи“ снимки в акаунта си.

Xiaomi Mijia Pocket Photo Printer 1S струва само $55, което по текущия обменен курс се равнява приблизително на 100 лева. А един лист хартия, необходим за една снимка, ще струва около 30 цента или 55 стотинки. Все още няма информация за пускането на принтера на световния пазар.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.

Свързани новини