Last news in Fakti

24 Март, 2024 11:00 2 180 1

Xiaomi обяви нови Bluetooth слушалки във формата на очила

  • xiaomi-
  • очила-
  • слушалки

Това е втора генерация на Mijia Smart Audio Glasses

Xiaomi обяви нови Bluetooth слушалки във формата на очила - 1

Xiaomi обяви пускането на нова версия на джаджата Mijia Smart Audio - безжични слушалки, вградени в леки слънчеви очила. Компанията разкри датата на представяне на аксесоара и в същото време намекна за неговия дизайн с помощта на официален тийзър.

Според изображението, премиерата на устройството ще бъде утре, на 25 март. Техническите му характеристики не се съобщават, но съдейки по скицата, устройството практически няма да се различава от миналогодишния модел.

Xiaomi обяви нови Bluetooth слушалки във формата на очила

Първата ревизия на „аудио очилата“ беше оборудвана с калъф със защита IP54 и сензорни панели за управление с жестове, а също така поддържаше функцията на телефонни слушалки с AI намаляване на шума.

Автономността на оригиналните Xiaomi Mijia Smart Audio Glasses беше до 10 часа в режим на непрекъснато възпроизвеждане и до 7 часа при разговор по телефона. В началото на продажбите миналогодишната джаджа струваше 130 долара, цената на новата версия на устройството все още не е обявена.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ххх

    0 0 Отговор
    Тест