Отидете към основна версия

3 898 28

Най-после! Тръмп и Путин на четири очи (СНИМКИ)

  • г-20-
  • владимир путин-
  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • русия

Стопанинът на Белия дом очаква отлични резултати от срещата си със силния човек в Кремъл

Снимки: БГНЕС/ЕРА

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че очаква отлични резултати от срещата с руския си колега Владимир Путин, съобщи ТАСС.

"Смятам, че резултатите от тази среща ще бъдат отлични", каза Тръмп преди началото на разговора му с Путин по време на започналата по-рано среща на върха на Г-20 в японския град Осака. Той отбеляза, че двамата ще имат много интересна дискусия, която ще включва въпроси като търговията, разоръжаването и протекционизма.

Путин заяви, че срещата му с Тръмп дава добра възможност за продължаване на диалога след последната им среща в Хелзинки през юли 2018 година. "Не мога да не се съглася с господин президента на САЩ, че има за какво да си поговорим", посочи Путин пред журналисти.

"Не се намесвайте в изборите, моля!, обърна се Тръмп към Путин с шеговито изражение, след като беше запитан от журналист дали ще повдигне въпроса за руска намеса в следващите президентски избори в САЩ, съобщи Ройтерс.

Путин продължи да се усмихва, докато слушаше превода на молбата на Тръмп, която американският президент повтори, сочейки с пръст към руския си колега.

Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 7 гласа.

Свързани новини

Новини по държави: