Last news in Fakti

28 Юни, 2019 14:25 3 504 27

Мей към Путин: Спрете да дестабилизирате

  • тереза мей-
  • г-20-
  • владимир путин

Първа среща между двамата лидери от три години

Мей към Путин: Спрете да дестабилизирате - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Британският премиер Тереза Мей проведе среща с руския президент Владимир Путин по време на форума на Г-20, съобщи Гардиън.

Мей адресира по-ранното изказване на Путин. Той заяви, че либералната демокрация вече е остарял ред.

„Великобритания ще продължи да защитава либералната демокрация, правата на човека и на всички етнически групи. Няма как да има нормализиране на двустранните отношения, докато Русия не прекрати своите безотговорни дестабилизращи действия, които заплашват Великобритания и нашите съюзници“, е заявила Мей пред Путин.

Нейното изявление беше публикувано от британското правителство. Това е първата среща между двамата лидери през последните 3 години.

Мей заяви, че нейната страна ще настоява за присъди на руските агенти, за които се смята, че са участвали в атаката срещу Сергей Скрипал. Путин твърди, че страната му няма нищо общо със случая.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    81 16 Отговор
    Путин им го каза много точно и ясно.Тия живеят в няква илюзия.Не искат да повярват какво се случва затова.
  • 2 Грую

    45 10 Отговор
    Американския и европейския модел капитализъм има нужда да настъпва и да завзема пазарите и да изяжда нови територии и ако този процес спре изпада в криза. Европейския съюз и САЩ се опитаха да прилапат Украйна чрез търговското споразумение с Европейския съюз, след което настъпи кризата в Украйна, Кримския референдум и най общо казано това трябваше да бъде плацдарм за икономическо завземане на Русия, но поне засега им преседна и няма да могат да хапнат печено "мечешко" от "руската мечка", а и има вероятност това да се остане тяхна несбъдната мечта завинаги, защото поне такива са индикациите - от една страна референдума за Крим в полза на Русия, а от друга референдума за Брекзит и отлюспването на Великобритания от Европа.
  • 3 ПЕНКО

    35 5 Отговор
    "ЛИБЕРАЛНАТА ДЕМОКРАЦИЯ" НЯМА НИЩО ОБЩО С ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ЕТНИЧЕСКОТО РАВНОПРАВИЕ В ДЪРЖАВИ КАТО ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И САЩ !!! ВЕЛИКОБРИТАНИЯ Е ПО-НАПРЕД ,ЗАЩОТО ВЪВЕЖДА ЗАКОНИ СРЕЩУ РОБСТВОТО ВЕК И ПОВЕЧЕ- ПРЕДИ САЩ / А КАКВО МИСЛЯТ АБОРИГЕНИТЕ ИЛИ НАСЛЕДНИЦИТЕ НА 120-ТЕ МИЛИОНА ИЗБИТИ ИНДИАНЦИ -ИЛИ НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ГАНДИ ИЛИ ...???!!!
  • 4 Еврокомунист

    37 6 Отговор
    Аман от управляващи ялови овце,джендъри,педофили и геронтофили в Европа!Един единствен нормален е Орбан и макар,че е антикомунист, е достоен за уважение!

    Коментиран от #12

  • 5 А стига бе

    51 7 Отговор
    И това го казва политик от Великобритания-които са потомствени роботьрговци и пирати...Които само в Индия избиха над 50 милиона жители...А когато попитали един английски генерал защо използват патрони "бум-бум" след като са забранени с конвенция срещу индийците той отговорил-срещу тях може-те са индийци. Сьщите тези подли англичани пускаха над София и други бьлгарски градове бомби-играчки...Сьщите тези англичани които в Африка избиваха цели племена -само за развлечение и за аристократите си организираха лов на африканци из свавната.Айде да си траят англетата-че греховете им са по-големи и от Еверес
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 До картофите

    8 14 Отговор
    Пускаха и червени вибраторчета със сърп и чук Ти игра ли си с тях Я какъв си ми убавец с чорапогащник
  • 8 Робот

    42 5 Отговор
    Тая патка дето 2г. не можа да се задържи на власт, намерила, кой да плаши!!!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Уроди

    27 5 Отговор
    Мръсни бозави кранти
  • 11 Бай Шиле

    7 2 Отговор
    УБорката Попов да пропусне и тук коментари! Да не се е поболял нещо човека? От толкова жлъч, може и жълтеница да е хванал! Знае ли се? Или са му пратили по пощата " УМНИЧОК"?
  • 12 Хаджи хаджи Българин

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Еврокомунист":

    И австрийският младеж Себастиан Курц е гросмайстор в политиката!
  • 13 FtF

    4 6 Отговор
    Самата снимка е показателна. Тя притеснена и с гузен вид, а той нагло гледащ със скрито задоволство. Тя- прецакала англичаните за да угоди на САЩ,а той усеща , че е прекалил с тиранията , но или трябва да изчезне от този свят или да продължи до дето издържи населението.
  • 14 Gost

    15 1 Отговор
    Какво да очакваме от Змей, освен пак да стане за смях.
  • 15 А този полу

    13 3 Отговор
    мъж-жена не го ли махнаха вече от този пост. Квазимодото е хем грозно,хем тъпо. Цял Свят им се смее за простотиите по случаят Скрипал,обаче тя не се дозема горката. Те точно за това я и изгониха от поста.
  • 16 Пишеш за

    20 3 Отговор

    До коментар #6 от "рашка в изолация":

    Русия,като,че ли си живял там или поне бил, и си видял как е. Личи си,че нито едно от тези неща не си преживял,а исигурно никога няма да ги преживееш за твое съжаление,и ще си останеш ограничен и злобен. Поне преди да пишеш отвори тубата и погледай малко за живота на масовите руснаци,градове,села и бит. Ще останеш изненадан какви глупости си написал сега. Спомни си съвсем на скоро Мерцедес откриха завод в Русия,а унас дори за каруци нямаме завод,та койпо изостанал,а умник мамин злобен.

    Коментиран от #22

  • 17 Гост

    10 3 Отговор

    До коментар #6 от "рашка в изолация":

    Повтори го още 6 243 568 пъти и може и да ти олекне...
  • 18 ай де бе

    18 3 Отговор
    Дестабилизатора към Путин: Спрете да дестабилизирате
  • 19 Дориан

    16 3 Отговор
    По скоро Русия оправя хаоса, който англичаните оставят след грабежа, наречен още "колонизация". Нека питаме половин Африка дали наистина сте ги "защитавали".
  • 20 Хахаха

    13 2 Отговор
    Точно от тия, които разказаха играта на Ирак и Либия. Много нагъл френски ключ
  • 21 ДЕДО МИ

    3 13 Отговор
    Тая Мей има по-големи топки от Тръмп.Само така трябва да се говори срещу жужето крадливо.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Бачо Киро

    8 1 Отговор
    Мей, ходи си купи една въдица и върви за риба. Вече не караш влака. Вземи Росен Банов с теб за компания.
  • 24 Оберстгрупенфюрер

    2 6 Отговор
    Трябва да санкционират всеки, който внася руски петрол тъпите англичани и американци, а не да критикуват ДЯВОЛА че ги дестабилизирал. Ако не бяхя спасили Русия от Хитлер, сега в Москва щеше да се пее Шуми Марица на парад на площад ''Борис Трети'', а петрола щеше да ни е безплатен и добиван от руските концлагеристи. Всички тук сте психично болни евреи, които сте си внушили, че сте русофили, руснаци, пилоти на ''СУ57'', обслужващи установките С400 в двора на Карлуково и русофоби, плюещи се денонощно в този арменско-еврейски сайт. Коментирате под абсолютно измислени новини /не обвинявам журналистите, защото това им е работата и си правят таш.к с вас/. Нужно ви е масирано водене "на баня" в газовите камери, които между другото са непокътнати и годни за ползване във всичките концлагери, и с отлична поддръжка.
  • 25 ХаХа

    2 4 Отговор
    Намерил се кой да се изказва за либералната демокрация от позицията на КГБ. Този заради който руснаците не са желани никъде по света и в конфликт с всичките си съседи.
  • 26 джендъризъм

    3 1 Отговор
    Тая пък кой я брои вече! Три години след референдума, един Брекзит не можаха да направят! То затова и скалъпените им активни мероприятия са толкова тъпи и прозрачни.
  • 27 агент08

    0 0 Отговор
    Мей налапа чепа на Путин!
Новини по държави: