Отидете към основна версия

5 597 32

Марионетката Заев трие всичко македонско

  • зоран заев-
  • марионетка-
  • северна македония-
  • единствена македония

Чужди сили управляват Скопие

Снимка: БГНЕС/ EPA

Срещите на Зоран Заев и Християн Мицковски с Филип Рийкър са тъжен ден за Македония. Те са предателство за суверенитета на държавата след признанието на лидерите на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ, че Рийкър взема решенията за Македония. Това се казва в изявлението на проруската партия Единствена Македония, цитирана от македонското електронно издание „Скопие1“.

Марионетното правителство на Зоран Заев вече не се крие, че е поставено и купено от чуждестранен властови център, който работи за изтриване на всичко, което е македонско, пише изданието, цитирано от агенция "Фокус".

Но сега, потвърждението и за Християн Мицковски, който преди срещата с Рийкър на пресконференция каза: „След няколко часа ще имам възможността да кажа на Рийкър, кой играе политически игри и ще му ги опиша подробно. И Рийкър, като опитен дипломат, като изслуша двете страни, се надявам да вземе правилното решение ”, с което Мицковски несъзнателно признава, че Рийкър взема решения за Македония.

Единствена Македония пита Заев и Мицковски, чуват ли се какво говорят. Заев е министър-председател, а Мицковски иска да става премиер. Знаете, или трябва да знаете, че премиерите са държавната власт, която взема решения за Македония, а не дипломати като Рийкър.

Единствена Македония не дава празни обещания. Няма да се предадем, защото новата народна власт, която идва ще сложи край на марионетките в Македония. Както казахме на американския министър на отбраната Джеймс Матис, че ще ги спечелим на референдума, когато той дойде в Скопие, за да помогне на Заев за референдума заради предполагаемата руска намеса, така че окото ни няма да трепне, за да кажем на дипломати като Рийкър, да не доближават държавните институции и могат да ги обикалят само в радиус от поне 500 метра, се казва в изявлението на Единствена Македония.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.

Свързани новини

Новини по държави: