Last news in Fakti

28 Юли, 2019 09:50 5 594 32

Марионетката Заев трие всичко македонско

  • зоран заев-
  • марионетка-
  • северна македония-
  • единствена македония

Чужди сили управляват Скопие

Марионетката Заев трие всичко македонско - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Срещите на Зоран Заев и Християн Мицковски с Филип Рийкър са тъжен ден за Македония. Те са предателство за суверенитета на държавата след признанието на лидерите на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ, че Рийкър взема решенията за Македония. Това се казва в изявлението на проруската партия Единствена Македония, цитирана от македонското електронно издание „Скопие1“.

Марионетното правителство на Зоран Заев вече не се крие, че е поставено и купено от чуждестранен властови център, който работи за изтриване на всичко, което е македонско, пише изданието, цитирано от агенция "Фокус".

Но сега, потвърждението и за Християн Мицковски, който преди срещата с Рийкър на пресконференция каза: „След няколко часа ще имам възможността да кажа на Рийкър, кой играе политически игри и ще му ги опиша подробно. И Рийкър, като опитен дипломат, като изслуша двете страни, се надявам да вземе правилното решение ”, с което Мицковски несъзнателно признава, че Рийкър взема решения за Македония.

Единствена Македония пита Заев и Мицковски, чуват ли се какво говорят. Заев е министър-председател, а Мицковски иска да става премиер. Знаете, или трябва да знаете, че премиерите са държавната власт, която взема решения за Македония, а не дипломати като Рийкър.

Единствена Македония не дава празни обещания. Няма да се предадем, защото новата народна власт, която идва ще сложи край на марионетките в Македония. Както казахме на американския министър на отбраната Джеймс Матис, че ще ги спечелим на референдума, когато той дойде в Скопие, за да помогне на Заев за референдума заради предполагаемата руска намеса, така че окото ни няма да трепне, за да кажем на дипломати като Рийкър, да не доближават държавните институции и могат да ги обикалят само в радиус от поне 500 метра, се казва в изявлението на Единствена Македония.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 я па тея

    41 27 Отговор
    хахахах заев бил марионетка, защото иска да вкара македония в ес и нато? а какви са тия руско-шумадийски подлоги, които искат да върнат страната в средновековието? като не им харесва-да заминават в западна азия при джуджето

    Коментиран от #9, #12

  • 2 толерантен

    55 3 Отговор
    Е, как се "затрива" нещо, което не съществува!?
    Все едно добруджанци да обвиняват, че "българите" им крадат "добруджанската идентичност" и че българските царе са добруджански и изобщо българска история е добруджанска. Понеже добруджанци са наследници на "мизите". А българите са дошли отпосле.

    Коментиран от #24

  • 3 Само питам

    49 11 Отговор
    Защо трябва да ни интересува какво мислят македонските русофили и сърбомани?
  • 4 Кузман

    9 53 Отговор
    Договорът с България е унизителен за вековна държава като Македония. Не знам кой болен мозък в Скопие нададе вой да се сключва, това е прецедент в световната история. България е млада държава, но някой в Македония е решил да бълва българска пропаганда и да промива мозъците на хората кое било първо - яйцето или кокошката.

    Коментиран от #10, #11, #25, #32

  • 5 И кое

    41 2 Отговор
    Кое им е македонското на тия. Преди, като ходеха в Русия се обявяваха за славяни, а сега всичките са преки потомци на Александър Македонски. Ако са македонци, да не крадът историята ни. В историята им има отрязък от 23 века между Македония на Александър Македонски и Югославската Македония. В този отрязък от време не са имали държава.

    Коментиран от #7

  • 6 Ggg

    33 4 Отговор
    България млада държава?!? Млада млада колко да е млада има няма 1300-1400 години :)))

    Коментиран от #8, #19

  • 7 Койчо

    36 4 Отговор

    До коментар #5 от "И кое":

    Ма те и в Югославия не са имали не са имали държава. Тъй че реалната им история като държава, не като народ е от 30г. А, като народ, това е историята на българския народ.
  • 8 лудо младо

    31 4 Отговор

    До коментар #6 от "Ggg":

    "Млада"... колко да е "млада" - най-старата държава в Европа, която не си е сменяла името.
  • 9 Хайл

    8 7 Отговор

    До коментар #1 от "я па тея":

    Да ти 💩💩💩 в европейската общност,нато и демокрацията ти
  • 10 Българин

    27 5 Отговор

    До коментар #4 от "Кузман":

    Ало, македончето. По-леко с напъните,че ще се посереш. Когато българите сме имали държава,облас македония не е съществувала. Това,че Александър от област македония-държава Елада ви направи известни,не означава,че имате история.
  • 11 Хайл

    24 2 Отговор

    До коментар #4 от "Кузман":

    Ти да не мислиш че щом Филип Македонски е живял някога преди много отдавна,а синът му Александър е стигнал до индия и всичко е македония...забравих че и за луната имахте претенции-Никола Армстронговски беше кацнал на луната пръв и я е завладял в името и за славата на македонскиот цар Зоран Зайчовски
  • 12 Borislav Popov

    2 7 Отговор

    До коментар #1 от "я па тея":

    Лапай и се потапяй!!!
  • 13 778

    14 6 Отговор
    Поредна негативна руска пропаганда с комунистически останки в нея!
  • 14 Димитрова

    4 20 Отговор
    Аbe Majmuni,sto pisuvate gluposti za Makedonija, odete uste ednas da ucite istorija.

    Коментиран от #15

  • 15 Паша Христова

    7 0 Отговор

    До коментар #14 от "Димитрова":

    Ввтре повей повей!!!
  • 16 onq s konq

    8 0 Отговор
    Тая "Партия" открива топлата вода!-Не само Македония - ЦЕЛИЯТ БАЛК. П-В и Бившия ИЗТОЧЕН БЛОК се управляват от "Чужди сили".Въпросът е дали тези Сили ще са РУСКИ ИЛИ ЗАПАДНИ!
  • 17 Амиии

    7 5 Отговор
    Проруски = упадъчен, западнал, пропаднал.
  • 18 АЙ СТИГА БЕ

    15 3 Отговор
    ТО КВО МАКЕДОНСКО ИМА , ОСВЕН ЧЕ МАКЕДОНИЯ ПРЕНАДЛЕЖИ НА БЪЛГАРИЯ !

    Коментиран от #20

  • 19 Невярно

    20 0 Отговор

    До коментар #6 от "Ggg":

    България според официалните източници е на повече от 1800г. Според българската митология, старателно укривана, е на 15 Хил години. Българският календар , който все още може да се види на стари постройки е на над 7500г. Този календар се е използвал официално и в други български държави (Русия, Волжка България...). Само заради налагането на гръцкия, реката се казва Волга, а не Болгар, както и старата българска столица !!!!!!!

    Коментиран от #22

  • 20 Све

    13 2 Отговор

    До коментар #18 от "АЙ СТИГА БЕ":

    По-правилно е, че Македония е България

    Коментиран от #23

  • 21 Адолф Хитлер

    18 1 Отговор
    Сега малко искам да света тука образите.Племе славяни няма.Никъде в историята никой не е писал за славяни,няма намерени славянски артефакти,а този термин е чисто и просто политически.Т.н. славяни всъщност са траки,готи и викинги.Ние българите сме една уникална смес от българи,викинги,готи,траки някакви много стари балкански генни и дори имаме и саксонски генни.Сега ще се питате защо така?Защото ние сме най-старите арийци на планетата!Японският император дори има българска кръв(когато Тодор Живков отива в Япония, японският император го нарича братовчеде).Колкото и да не ви харесва,Отоманците също произлизат от българите,а турците нямат нищо общо с Отоманската империя.Турците са смес от българи,кюрди,елини,шиптъри и други племена.Не случайно в Турция има турци с руса коса и сини очи,но има и такива дето на индийци мязат.Да не говорим,че тюрките са езикова група,а не племе и народ!Дори великият на турците вожд Ататюрк е бил българин мюсюлманин от Вардарска Македония.Баща му и майка му са говорили само на български и са се определили като българи,което мисля че е показателно.Волжка България-българи,а не татари!До преди Сталин,който иска да УНИЩОЖИ тяхното самочувствие и самосъзнание,в Русия 4 млн са се писали българи.След това обаче,следват големи репресии и така термина татари се въвежда.Татари има,но те не са в днешен Татарстан,а съвсем другаде.Самите хора в Татарстан са много далеч от татарите и нямат монголоидни черти.
  • 22 Адолф Хитлер

    12 1 Отговор

    До коментар #19 от "Невярно":

    Така е,дори индийците и японците ми се пудоха през 1981 година,защо празнуваме 1300 години България,а не 3300 години,защото е Япония има открити летописи и артефакти,които са чисто български и са на повече от 3300 години.Да не говорим,че календара който днес се ползва е български....
  • 23 АЙ СТИГА БЕ

    13 3 Отговор

    До коментар #20 от "Све":

    МАКЕДОНИЯ Е ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ, А ТИ СИ ПОРЕДНИЯТ БЪЛГАРОФОБ !

    Коментиран от #27

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Ставрю

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "Кузман":

    Кузманчо в карлуково имало свободни места Шефа ми е познат ще ти издеиствам место и там винаги ще можеш да изказваш твоитв луди помисли и фантазии.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Све

    2 2 Отговор

    До коментар #23 от "АЙ СТИГА БЕ":

    Кат си прост - ще е за дълго, Пурко. Научи български
  • 28 Мария

    6 2 Отговор
    .ДЪРВЕНИ ГЛАВИ ДОБРЕ ,ЧЕ ЗАЕВ ГО ИМА МАЛКО ДАВИ ВИ ОСВЕСТИ И НАЛЕЕ УМ В ТЯХ!
  • 29 ФБР

    6 5 Отговор
    Проруските и сръпски партии оказват жестока съпротива да не може Македония да е приемат в ЕС и НАТО
  • 30 Трпе

    3 5 Отговор
    Като ви харесва заев що не си го вземете..Щте ви оправи държавата може би ще се викате Южна България!!А да България има история от 12000 години или се лъжа!Адам бил българин!!!

    Коментиран от #31

  • 31 Гад

    0 2 Отговор

    До коментар #30 от "Трпе":

    Толкова сте смешни македончетата в напъните да се изкарате различна нация, та чак сте жалки. Нормално, все пак сте си чисти Българи!
  • 32 бат Рамбо

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Кузман":

    Кузя,брат,виждам че си си попълнил молбата за българска лична карта на перфектен майчин език...
Новини по държави: