Отидете към основна версия

2 322 14

ВМРО-ДПМНЕ: Знаем българските позиции, но не и тези на Заев

  • северна македония-
  • боян стояновски-
  • българия-
  • договор-
  • зоран заев

Той е доказал, че говори едно, а прави друго, заяви депутатът Боян Стояноски

Снимка: БГНЕС

Зоран Заев и правителството провеждат тайни разговори с България. Заев да каже какво приема и дали македонската национална идентичност е на масата, каза на пресконференция депутатът от ВМРО-ДПМНЕ Боян Стояновски, цитиран от "Нова Македония"

"Призоваваме хората да бъдат внимателни и да следят сериозно ситуацията, защото на Заев не може да се вярва. Безброй пъти е показвал, че обещава едно, а прави друго" - каза Стояновски, който посочи, че досега от обществеността е било крито, че се водят преговори, но ВМРО-ДПМНЕ е първата партия, която е изяснила това.

Той също така посочи, че опозиционната партия е сериозно загрижена за страната.

"Всички познаваме българските позиции. Но никой не знае позициите на Зоран Заев, той публично променя възгледите си и унижава Македония". Позициите на Заев за Македония са нестабилни и съществува сериозна опасност всяко споразумение, което той би постигнал, да бъде в ущърб на държавата," каза Стояновски.

Той за пореден път призова Заев публично да каже дали има ново национално поражение на масата и заяви, че ВМРО-ДПМНЕ няма да спазва споразумение, което би означавало отрицание на Македония, нейната национална идентичност, език и история.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.

Свързани новини

Новини по държави: