Last news in Fakti

7 Юни, 2021 15:11 2 288 14

ВМРО-ДПМНЕ: Знаем българските позиции, но не и тези на Заев

  • северна македония-
  • боян стояновски-
  • българия-
  • договор-
  • зоран заев

Той е доказал, че говори едно, а прави друго, заяви депутатът Боян Стояноски

ВМРО-ДПМНЕ: Знаем българските позиции, но не и тези на Заев - 1
Снимка: БГНЕС

Зоран Заев и правителството провеждат тайни разговори с България. Заев да каже какво приема и дали македонската национална идентичност е на масата, каза на пресконференция депутатът от ВМРО-ДПМНЕ Боян Стояновски, цитиран от "Нова Македония"

"Призоваваме хората да бъдат внимателни и да следят сериозно ситуацията, защото на Заев не може да се вярва. Безброй пъти е показвал, че обещава едно, а прави друго" - каза Стояновски, който посочи, че досега от обществеността е било крито, че се водят преговори, но ВМРО-ДПМНЕ е първата партия, която е изяснила това.

Той също така посочи, че опозиционната партия е сериозно загрижена за страната.

"Всички познаваме българските позиции. Но никой не знае позициите на Зоран Заев, той публично променя възгледите си и унижава Македония". Позициите на Заев за Македония са нестабилни и съществува сериозна опасност всяко споразумение, което той би постигнал, да бъде в ущърб на държавата," каза Стояновски.

Той за пореден път призова Заев публично да каже дали има ново национално поражение на масата и заяви, че ВМРО-ДПМНЕ няма да спазва споразумение, което би означавало отрицание на Македония, нейната национална идентичност, език и история.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпи

    29 1 Отговор
    Скоро Е,С. няма да видите...
  • 2 Дебилчев

    35 1 Отговор
    Абе, кой се занимава с вашата идентичност, ясни сте като бял ден, сърбоманите с репресии направихте от българския етнос македонски, а някои унищожихте физически
  • 3 Ташунко

    32 1 Отговор
    По езика спор не може да има, българите родени край Вардар отдавна са се произнесли. Справка Пейчинович, Братя Миладинови, Жинзифов, Джинот, Пърличев, Шапкарев, Талев.
  • 4 Гост

    26 1 Отговор
    Номерът е да изясним нашата позиция ясно и категорично пред света, че ограбване на историята ни и националните символи няма как да бъде позволено. Тогава, когато на всеки един политик по света е ясно, че те са били част от България и заради тях България влиза в 2 войни, а сега ми говорят за обща история сякаш и те имат над 1300 г. такава, тогава няма да им остане нищо освен да се разделят с илюзиите си. Пример Гърция, те имат нужда от нас не ние от тях за ЕС.
  • 5 Гост 2

    16 1 Отговор
    Ако единственото, за което България спира Македония е езикът то тогава залагаме на куц кон защото, всеки който е ходил в Скопие е виждал лъвът от нашия герб копиран там на огромен паметник, както и голяма част от българските герои "увековечени: на техни паметници и обявени за тяхни герои и част от историята им.
  • 6 Абе балъци

    5 7 Отговор
    Зайко прекара гърците на Преспа, и правителството падна! Та нашето временното ли няма да изпързаля? Вчера беше при Ердоган и уреди каналите за растенията да минават през него, след това влезе и поручик Карайдъ за да получи задачите! Операция "РСМ към Европа" е стартирана!

    Коментиран от #7, #13

  • 7 Бат Арни

    17 2 Отговор

    До коментар #6 от "Абе балъци":

    Стартирано е на баба ти фърчилото. И как Заев прекара Гърция? Смениха ли си името? Смениха го. Отказаха ли се от Александър Македонски? Да. Махнаха ли звездата на Гергина от знамето си? Да. Е, как точно прекараха гърците? Със свалени гащи?

    Коментиран от #8

  • 8 Ами виж Веропуло да разбереш!

    5 4 Отговор

    До коментар #7 от "Бат Арни":

    Сега има Северна, след време Южна и източна! Ама кво да ти обяснявам? Сякаш ще разбереш?
  • 9 Полковник РУМНО

    15 1 Отговор
    Нe нa влизaнeтo нa РCМ в EC. Влизaнeтo oзнaчaвa крaй нa бългaрcкaтa aзбукa, пиcмeнocт и иcтoрия. Гърция вoди прeгoвoри 28 гoдини и нaкрaя РCМ ce cъглacи c уcлoвиятa нa гърцитe.
  • 10 Скопие лъжат че са бедни!

    1 0 Отговор
    Къде е съкровището на цар Александър Македонски Велики което е заграбил от половината свят!? Само златото е над 5 000 тона отделно хиляди тонове сребро и хиляди хиляди карати скъпоценни камъни и други!За сравнение днес САЩ имат 8 000 тона злато.Четете в интернет има и филм на английски език в YouTube

    Коментиран от #12

  • 11 Атанас

    5 1 Отговор
    Айде стига с тези нешастници!
  • 12 Добре де,

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "Скопие лъжат че са бедни!":

    защо мислиш че златото не е в гръцка Македония?
  • 13 Свен

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Абе балъци":

    Голям капацитет си бе! Остава и сам да си повярваш на глупостите! По - полека с бялото бе пич!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: