Отидете към основна версия

36 216 218

Разкриха големия план на Путин

  • военни престъпления-
  • украйна-
  • русия-
  • владимир путин-
  • антон геращенко-
  • киев-
  • война-
  • руснаци-
  • мобилизация-
  • план

Режимът на Путин отчаяно се бори да оцелее

Снимка: БГНЕС/ EPA

Основният план на руския президент Владимир Путин и неговото обкръжение в момента е да оцелеят. Това искат да постигнат с масираните ракетни удари срещу Украйна. Това мнение изрази в интервю за УНИАН съветникът към Министерство на вътрешните работи на Украйна Антон Геращенко.

"Техният план е да оцелеят, след като Русия, в която по принцип всичко беше контролирано, беше стабилна до 24 февруари, се превърна в нестабилна държава. В Руската федерация расте недоволството на хората. Засега е глухо. Но Путин непрекъснато изучава общественото мнение и Кремъл знае, че нивото му на подкрепата пада“, заяви Геращенко.

„Сега, след мобилизацията, срамното бягство от Киев, в района на Харков, мнозина прозряха истината. Те виждат, че Путин е мит, че той не е мъдър, не е силен и не е велик командир, а всъщност е обикновен мошеник и престъпник“, заяви още Геращенко. Той е сигурен, че отношението към руснаците никога няма да е както преди пълномащабната война, която Путин започна непредизвикано на 24 февруари. Държавите в Европа вече отказват руски газ и петрол, и режимът на Путин губи огромни пари.

Говорейки за руския генерал Сергей Суровикин, който беше назначен да командва окупационните сили в Украйна, Геращенко го нарече човек без чест и съвест. „Суровикин е военнопрестъпник, мястото му е на скамейката на трибунала заедно с Шойгу, Герасимов, Путин, Медведев и другите кучи синове. Този негодник започва кариерата си, като участва в разстрела на мирни демонстрации в Москва през 1991 г. След това беше освободен с указ на Елцин. Тогава срещу него имаше претенции за корупция в руската армия, грабежи от оборудването. Той е същият бандит като Путин, негов съучастник е. Путин започна да се обгражда с онези, които ще отидат до края и ще бъдат унищожени заедно с него". Руските терористи продължават да извършват военни престъпления в Украйна, атакувайки невъоръжени граждани и цивилни цели.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 296 гласа.

Свързани новини

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания