Отидете към основна версия

4 599 138

Путин е изнасилвач, който иска признание, че всичко е било по любов

  • владимир путин-
  • изнасилвач-
  • русия-
  • украйна-
  • война-
  • преговори-
  • дмитрий гудков-
  • мир

Украйна отказа да води дипломатически разговори с агресора, докато Путин е на власт

Снимка: БГНЕС/ EPA

Вече не е възможно да се прекрати войната на Русия срещу Украйна на масата за преговори. Путин е изнасилвач, който изисква жертвата да признае в съда, че всичко е било по любов. Това изявление в интервю за УНИАН направи бившият депутат от Държавната дума на Руската федерация Дмитрий Гудков.

„Масата за преговори не е подходяща за тази ситуация. Все едно изнасилвач, който вече е пребил и изнасилил жертвата си, като осъзнава, че тя сега ще отиде в полицията, да ѝ предложи преговори. Какви преговори с терорист, който никога не държи на думата си?", смята бившият депутат.

Според Гудков Путин иска да каже, че четири региона са влезли в състава на Руската федерация и териториите са освободени от „нацистите“. А руският президент иска Украйна да признае Крим за част от вражеска държава. Тоест кремълският диктор има нужда „изнасилената жертва да каже в съда, че е било по любов“.

Украйна отказа да води дипломатически разговори с агресора, докато Владимир Путин е на власт. Това решение беше взето на заседание на Съвета за национална сигурност и отбрана, а на 4 октомври президентът Володимир Зеленски го въведе в сила.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 69 гласа.

Свързани новини

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания