Отидете към основна версия

9 102 180

Синът на Соловьов работи като модел в Лондон

  • руска пропаганда-
  • владимир соловьов-
  • модел-
  • лондон-
  • русия-
  • война-
  • владимир путин-
  • украйна-
  • пропаганда-
  • руска армия

Вместо с руската армия, 21-годишният мъж е подписал договор с модна агенция

21-годишният син на един от най-разпознаваемите гласове на руската пропаганда - Владимир Соловьов, работи като модел в Лондон.

Телевизионният водещ Соловьов често говори за мощта на „безаналоговата“ руска армия в своите комедийни монолози по телевизията. Той освен че призовава за извършването на геноцид над украинския народ, често заявява, че за руските граждани трябва да е чест да бъдат мобилизирани и да умрат във войната на Владимир Путин, ако е необходимо.

По ирония на съдбата, неговият син не е мобилизиран, а дефилира по модните подиуми на Лондон. Той не е подписал договор с руското Министерство на отбраната, защото има договор с лондонска агенция за модели.

Това е един от големите недостатъци на руската пропаганда – синовете и дъщерите на близките до Кремъл политици и журналисти живеят и учат в западните страни, докато военнопрестъпният режим на Владимир Путин плюе западния начин на живот.

Комикът Владимир Соловьов до момента е забравил да спомене в ефир, че синът му Даниил (който е на наборна възраст) е модел в Лондон. За сметка на това обещава руската армия да стигне до Берлин. За една година обаче тя още не е достигнала Киев, макар че трябваше да го направи за 3 дни.

Соловьов е баща на осем деца от три съпруги. Най-големият му син – Александър на 34 години, също не е сред мобилизираните във войната на Путин, а се занимава с кинематография.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 70 гласа.

Свързани новини

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания