Отидете към основна версия

765 7

Битката на вицепрезидентите: Джей Ди Ванс и Тим Уолц излизат един срещу друг в политически дебат на 1 октомври

  • тим уолц-
  • камала харис-
  • доналд тръмп-
  • джей ди ванс-
  • демократическа партия-
  • републиканска партия

Кандидатите за вицепрезидент на САЩ ще се изправят един срещу друг в момент, когато в някои щати започва ранното гласуване за президентските избори през ноември

Снимка: БГНЕС/ЕРА

Губернаторът на щата Минесота Тим Уолц и сенаторът от щата Охайо Джей Ди Ванс се споразумяха за дебат между двамата на 1 октомври, като по този начин кандидатите за вицепрезидент на САЩ ще се изправят един срещу друг в момент, когато в някои щати започва ранното гласуване за президентските избори през ноември, предаде Асошиейтед прес, пише БТА.

Медията "Си Би Ес Нюз" (CBS News) вчера съобщи в профила си в "Екс", че е поканила както Ванс, така и Уолц на дебат в град Ню Йорк и им е предложила четири възможни дати – 17 септември, 24 септември, 1 октомври и 8 октомври.

"Ще се видим на 1 октомври, Джей Ди", публикува профилът в "Екс" на кандидатпрезидентската кампания на Камала Харис и Уолц и добави, че Уолц няма търпение да дебатира с Джей Ди Ванс, ако той се отзове".

Официални представители от кампанията на Харис и Уолц, като и представители на Си Ен Ен към момента не са отговорили на запитване дали Уолц е приел поканата за 18 септември и дали се обсъждат и други дати, посочва АП.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.

Свързани новини