Отидете към основна версия

8 139 21

Продава се Lada с мощност 400 коня

  • lada-
  • ваз-2115-
  • тунинг

Една интересна обява, публикувана в украински сайт привлече вниманието ни. Става дума за доработена Lada, мощността на която е... 400 конски сили. Автомобилът се продава в района на Донецк, а точният модел е ВАЗ-2115.

За тунингования седан продавачите искат 17 777 долара, но ако погледнете колата по-подробно, цената не е толкова висока. Явно собственикът много обича своята Lada и е инвестирал много пари в нея.

И така, 1.6-литровият двигател е с турбокомпресор и интеркулер от Lancer Evo IX, като това му позволява да достигне мощност от впечатляващите 400 коня. Тунингът на ладата включва също подпора под капака, амортисьори Koni и дискови спирачки на всички колела от Subaru Forester.

Тунингованият ВАЗ-2115 е със занижен клиренс и е боядисан в матово черно (боядисан е, това не е фолио). Капакът на двигателният отсек, багажника, допълнителният боди кит и броните са изработени от фибростъкло.

Инсталирана е и оптика Hella. Интериорът е тапициран с алкантара, а предните и задните седалки тип Recaro са взети от BMW. В допълнение има мощна аудио система с Focal високоговорители.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 19 гласа.

Свързани новини