Отидете към основна версия

4 215 14

700 к.с. и много карбон за Ford GT от Mansory

  • mansory-
  • ford gt-
  • тунинг-
  • доработка-
  • le mansory

Допълнителната мощност и надградената аеродинамика увеличават максималната скорост до 354 км/ч

Mansory за пореден път не изневери на стила си, като представи своята доработка на Ford GT, наречена Le Mansory. Както може да се очаква от тунинг компанията, суперколата получава агресивен бодикит и много елементи от въглеродни нишки. Mansory възнамерява да изгради само три екземпляра от доработката, така че шансовете да видим един от тях в реалния свят са много ниски. Това предаде Motor1.

Отпечатъка на Mansory не се ограничава единствено до нов бодикит. Тунинг компанията модифицира и блока за управление на двигателя, като по този начин осгиурява на суперколата максимална мощност от 700 к.с. и 840 Нм максимален въртящ момент. За сравнение, фабрично Ford GT разполага с 647 к.с. и 746 Нм максимален въртящ момент. Компанията твърди, че допълнителната мощност и надградената аеродинамика увеличават максималната скорост до 354 км/ч.

Всички модифицирани корпусни панели са от въглеродни влакна, а по-широките калници правят суперколата с 5 сантиметра по-широка. Рестайлингът има много остри ръбове, но все пак запазва естетиката на съвременния Ford GT.

Доработката е в специален цвят, наречен Bleurion Race. Той създава ефектен контраст с карбоновите елементи и панели, които фигурират по целия екстериор на суперколата.

Типично в стила на немската тунинг компания, в интериора преобладават Алкантара и детайли от въглеродни нишки. Le Mansory получава и три нови ауспухни накрайници в триъгълна подредба, както и обновени LED фарове.

Доработката идва с 21-цолови джанти и гуми Continental Sport Contact 6.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 11 гласа.

Свързани новини