Отидете към основна версия

32 027 37

Продава се Lada 4х4 с мощност 700 к.с.

  • lada-
  • 2110-
  • тунинг

Мощност 700 конски сили и ускорение от 0 до 100 км/ч за 3.7 секунди. Ако чуете тези динамични характеристики преди да видите колата на снимките, определено ще решите, че става дума за расов спортист. В действителност обаче ще ви разкажем за един много интересен тунинг проект на Lada 2110 с два двигателя!

Освен че изглежда доста по-различно от стандартното изпълнение, тунингованата Lada разполага с два бензинови мотора с работен обем 1.6 и 2.0 литра. Скоростната кутия е силно модифицирана спрямо двата агрегата, а въртящият момент се предава и на четирите колела. Този автомобил се продава в Украйна.

За съжаление продавача не обявява цена за това тунинг творение, но отбелязва, че колата е в отлично състояние, а от допълнителната информация става ясно, че Lada-та има керамичен съединител и самоблокиращ диференциал. Автомобилът е двуместен, като седалките са Recaro.

Екстрите на колата включват още паркинг асистент, камера за задно виждане и качествена мултимедийна система. Окачването е независимо отпред и отзад, а летите джанти са с размер 18 цола. Върху тях са монтирани високоскоростни гуми с марка Dunlop.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини