Отидете към основна версия

27 713 0

Ексклузивно: Подробности от първо лице за новите "дачии" (ЧАСТ I - Sandero Stepway)

  • dacia-
  • sandero-
  • stepway-
  • logan-
  • дачия
Снимки: mobile.bg

Париж, Франция. Екип на mobile.bg от мястото на събитието.

Dacia направи ексклузивно представяне на новите си модели Sandero, Sandero Stepway и Logan. Събитието, организирано от румънската марка беше в Париж, а наш екип беше сред поканените. Ето и основните подробности за новите "дачии".

Dacia Sandero Stepway

Започваме представянето с най-интересния модел /според нас/, т.нар. всъдеходна версия на Sandero. За разлика от досегашните поколения, този път моделът с повишена проходимост е доста различен от стандартното Sandero. На практика иновацията е много близка до кросоувъри от типа на Captur и компания и впечатлява с някои решения в стил "simply clever", които до сега се налагаха на пазара от Skoda. Румънците обаче определено са надминали чехите.

Основните такива решения са свързани с мултимедийната система в автомобила. При по-високите нива на оборудване тя е стандартна, но що се отнася за базовите модификации, експертите ни демонстрираха едно твърде любопитно и много евтино решение. Става дума за специална отваряема ниша в средната част на арматурното табло, където се поставя смартфон.

ЧАСТ II (Sandero и Logan)


Свързани новини