Отидете към основна версия

14 441 26

Продава се УАЗ-ка, модернизирана от германци и отговаряща на стандарта Euro 6

  • уаз-
  • буханка-
  • 452-
  • берлин

Цената на автомобила, който се продава в Берлин, е 40 000 евро

В Берлин беше пуснат за продажба микробус УАЗ-452, известен още като "Буханка". Настоящият собственик на УАЗ-ката иска да получи за нея 39 999 евро, като според него микробусът е в много добро състояние, тъй като е произведен през 2021 година.

Автомобилът е оборудван с лебедка, експедиционен багажник на покрива с метални кутии, допълнителни фарове, затъмнени стъкла, компактна стълба и специална стоп светлина. По корпуса на колата има и червени петолъчки.

Продавачът обаче не публикува снимки на салона. Иначе въпросната УАЗ-ка е нова, като пробегът и е само 1 500 километра. Допълнителното оборудване и екстрите са направени в Германия, а двигателя отговаря на строгите еко стандарти Euro 6.

УАЗ-452 е оборудван с 2.7-литров бензинов двигател, развиващ мощност от 112 к.с. и максимален въртящ момент 198 Нм. Моторът е сдвоен с петстепенна механична скоростна кутия и система за постоянно задвижване на всички колела.

По-рано и в Ebay имаше подобна обява за продажбата на УАЗ-452, но за 25 999 евро. Сивият фургон беше оборудван с нестандартен експедиционен багажник, със стълба, лебедка и климатик. При желание на покрива на автомобила може да се монтира модул с палатка. Този микробус също се намира в Берлин.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 24 гласа.

Свързани новини