Отидете към основна версия

6 995 12

Ето го новото BMW X3

  • bmw-
  • x3

Екстериорът на обновената версия бе разкрит малко преди премиерата

Онлайн изданието Motor1 публикува снимки на актуализирания кросоувър BMW X3, които са свалени от уебсайта на Министерството на промишлеността на Китай. Официалната премиера на автомобила трябва да се състои в близко бъдеще.

Кросоувърът, показан на снимките, е предназначен за вътрешния пазар на КНР, но вероятно глобалният модел няма да се различава много от китайската версия. Съдейки по снимките, BMW X3 след рестайлинга ще получи само козметични изменения.

Кросоувърът може да се различи от своя предшественик благодарение на по-ъгловата радиаторна решетка, леко модернизираната оптика и въздухозаборниците с различна форма.

Все още няма снимки на интериора, но се очаква той да претърпи по-значителни промени. По-специално, моделът трябва да бъде оборудван със следващото поколение iDrive информационно-развлекателен комплекс.

Предполага се, че гамата от двигатели ще остане същата. Тя ще включва бензинови и дизелови двигатели, както и хибридни силови трактове. В горната част на гамата, както и преди, ще има трилитров битурбо "шестак" с мощност 480 или 510 конски сили (за версията X3 M).

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 11 гласа.

Свързани новини