Отидете към основна версия

11 951 27

Как не трябва да шофирате през дълбока локва - поучителен видеоклип

  • воден удар-
  • локва-
  • автомобил

Не правете това, ако не искате да получите т.нар. воден удар

Изглежда, че не всички шофьори знаят за последиците от преодоляването на дълбока водна бариера с висока скорост. В клипчето по-долу ще видите почти две дузини хора, допуснали тази грешка. Общността Main Road, която публикува видеото, съобщава, че мястото на снимките е Англия.

Огромна локва и сериозен трафик. Това вероятно е вторичен път, който минава през няколко населени места. Операторът на място успява да снима доста невнимателни шофьори, които по някаква необяснима причина ги завладява напълно необяснима смелост и всеки от тях насочва колата директно в центъра на дълбоката локва.

Може да се предположи, че просто няма обходен маршрут, но в края на краищата мнозинството от шофьорите не намират за нужно да намалят скоростта за да се избегнат тъжните последици.

А в случай на воден удар, водата влиза в цилиндрите на двигателя през въздухозаборника на въздушния филтър, което води до сериозни повреди. Във всеки случай последиците ще бъдат неприятни, а при високи обороти, направо фатални за двигателя. Вижте.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 23 гласа.

Свързани новини