Отидете към основна версия

28 993 17

Най -добрите "джипове" за 2021-а - идеални за семейства

  • семейни автомобили-
  • кросоувъри

Експертите от Auto Express посочват най -добрите SUV-та за семейства, повечето от които са оборудвани и с голям брой места. През 2021 година специалистите съветват да се купят модели на Land Rover, SEAT, BMW, Renault и Mercedes.

Land Rover Defender


Всъдеходът Defender сега вече е много добър и за шофиране по пътищата, предоставяйки високи скорости, докато шофирате комфортно по по-гладък асфалт. Производителят предлага избор от версии с пет, шест или седем места. В същото време колата се отличава със своята практичност в салона можете да намерите много места за съхранение на вещи и освен това - отлична проходимост.

Seat Tarraco


Повече от една трета от продажбите на компанията сега идват от SUV-та, подчертавайки успешното решение за превозни средства като Tarraco. Практичният автомобил има седем места и приличен обем на багажника - при сгънат трети ред той е 700 литра. Tarraco е надежден и с лекота преодолява неравностите и дупките.

Bmw X5


Още по-голямата популярност на този модел донесе пускането на неговата хибридна версия. Способен да измине поне 80 км само на ток, xDrive45e драстично намалява оперативните разходи. Вътре в колата е инфоразвлекателната система BMW Live Cockpit Professional с 12.3-инчов цифров дисплей с инструменти и допълнителен сензорен екран за управление на мултимедия и сателитна навигация.

Renault Captur


Експертите от Auto Express наричат модела „Малък SUV на годината“. Атрактивността му се основава на практичност, красота и атрактивна цена. Captur предлага разнообразие от бордови системи за уверено шофиране и подобрено пространство за пътници с интелигентни екстри като прибираща се в пода задна седалка.

Mercedes GLA


Той се различава от предшественика си GLA с голямо вътрешно пространство, повишена практичност, както и високо ниво на комфорт и изтънченост. Двигателят също е подобрен. Хибридната версия на колата е най-препоръчителна и позволява изминаване на около 60 километра само с електричество.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 28 гласа.

Свързани новини