Last news in Fakti

10 Януари, 2022 12:38 8 600 11

Най-евтините японски кросоувъри

  • кросоувъри-
  • японски коли-
  • евтини автомобили
Най-евтините японски кросоувъри - 1

Британското издание WhatCar? направи една интересна класация, касаеща най-евтините японски кросоувъри на пазара. Рейтингът включва модели на марките Suzuki, Nissan, Toyota, Mazda, Honda и Subaru. Ето и моделите.

Suzuki Ignis

Най-евтините японски кросоувъри


Каталожна цена £14 749 (17 700 евро). Тази машина е сравнително просторна и се предлага с добро оборудване. Въпреки това, возията ѝ е твърда, а управлението несигурно.

Nissan Juke

Най-евтините японски кросоувъри


Цената на тази кола с повишена проходимост е 19 200 паунда (23000 евро). Juke има висок рейтинг за безопасност и богато оборудване, но не разполага с добра информационно-развлекателна система.

Toyota Yaris Cross

Най-евтините японски кросоувъри


Каталожна цена £22,515 (27 000 евро). Най-малкият кросоувър на Toyota има силни аргументи срещу много от своите конкуренти, особено ако ниската поддръжка и надеждността са вашите основни приоритети.

Mazda CX-30

Най-евтините японски кросоувъри


Цената на този модел е 23 745 паунда (28 500 евро). Автомобилът е с добро качество на интериора, но тесните задни седалки, малък багажник и двигател, който се нуждае от внимателна поддръжка, за да функционира добре, са забележителни недостатъци.

Honda HR-V

Най-евтините японски кросоувъри


Каталожна цена 27 960 британски лири (33 500 евро). Новата Honda HR-V е универсален, ефективен SUV с елегантен интериор, надеждни двигатели, като единственият недостатък е, че не са много икономични.

Subaru XV

Най-евтините японски кросоувъри


Цената е 28 360 лири стерлинги (34 000 евро). Ако редовно се налага да карате извън пътя, този модел е най-добрият избор от изброените. Иначе колата не е много голяма и е с малък багажник и тясно пространство отзад.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Андре

    50 3 Отговор
    Разминаваме се леко в думата "евтини"!

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Наблюдение

    30 5 Отговор
    Металът на Мазда е много зле. Ръждясва бързо.

    Коментиран от #9

  • 4 евтини

    24 31 Отговор

    До коментар #1 от "Андре":

    За нормалните европейци са си евтини.38000 евро е достъпно за почти всички европейци.Ганя,както винаги,всичко му е скъпо. Не е ли на аванта или да го открадне, не е интересно и е боклук
  • 5 scs

    9 3 Отговор
    аз викам кросдресъри, то било кросоувъри
  • 6 123456

    21 5 Отговор
    Хонда ХРВ е меко казано кофти кола . Цена от 33500 евро не ми се вижда нормална за този автомобил. После се чудят защо Дачия Дъстър е първа по продажби
  • 7 фактически раздуто

    8 2 Отговор
    Или на кратко казано ВСИЧКИ японски в малкия клас
  • 8 Лудогорец 9

    12 0 Отговор
    я някой да сравни сега за същите пари какво немско може да се купи ...

    Коментиран от #10

  • 9 Ръждето ги яде

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Наблюдение":

    ...щото слагат нарочно наномити в боята и те ръфат железото оти са се гладни!
  • 10 3772

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "Лудогорец 9":

    Трицилиндрово поло с ръчки на задните стъкла
  • 11 така е

    4 0 Отговор
    На WHATCAR вярвам в обективност или смислена информация доста по-малко и от Аутобилд.Особено като анализират японски марки.Страхът от техниката от изгряващото слънце ги тресе 40 години.