Отидете към основна версия

20 931 16

22 колела, 111 квадратни метра и 2,5 милиона долара: Продава се кемперът на Уил Смит (ВИДЕО)

  • уил смит-
  • дом на колела-
  • кемпер-
  • камион

Ако сте холивудска звезда със стотици милиони долари в сметките си, можете да си позволите да похарчите 2.5 милиона за огромен мобилен дом. Точно за толкова известният актьор и рапър Уил Смит продава своя дом на колела.

Уникалното 16.7-метрово ремарке, наречено The Heat, с обща жилищна площ от 111 квадратни метра, се вози на 22 колела. В същото време покривът се издига нагоре, образувайки пълноценен втори етаж. В интериора могат удобно да се настанят до 30 човека. Той предлага трапезария, хол, кабинет, баня, спални и дори кино салон.

В огромния дом на колела има и четиринадесет телевизора. Довършителните работи се извършват по специална поръчка. Например, кухнята е оборудвана гранитни плотове на стойност около 200 000 долара, още 30 000 долара пък са похарчени за кожената облицовка на мебелите в хола.

Къщата на колела не е лишена и от най-съвременни технологии, като различните електронни системи са на стойност $125 000. От любопитните джаджи трябва да се отбележат и автоматичните плъзгащи се врати, същите, като тези от култовата епопея Star Trek.

Сега този огромен мобилен дом с всички удобства се продава за 2,5 милиона долара. Ако обаче не разполагате с цялата сума на ръка, тогава можете да го наемете "само" за 9 хиляди долара на ден.

Подобни къщи на колела се използват през годините от звезди, като Шакира, Мики Рурк, Брад Пит, Чарли Шийн, Джим Кери, Шарън Стоун, Уитни Хюстън, Силвестър Сталоун и дори Бил Клинтън.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 36 гласа.

Свързани новини