22 Февруари, 2022 13:03 9 379 8

Nissan представи кемпер с четири легла (ВИДЕО)

  • кемпер-
  • nissan-
  • primastar seaside

Интериорът на Primastar Seaside има кухня, хладилник и много отделения за съхранение

Nissan представи кемпер с четири легла (ВИДЕО) - 1

Малко преди началото на пролетта Nissan представи персонализирания кемпер Primastar Seaside, който е предназначен за европейския пазар. Моделът е създаден в сътрудничество с немската компания Dethleffs, един от най-старите производители на кемпери и каравани в Европа.

Миниванът може да побере до шест души и предлага четири места за спане. В същото време вътре има всичко необходимо за дълги пътувания: кухня, маса за хранене, гардероб и много отделения за съхранение, например, на спортно оборудване.

Nissan представи кемпер с четири легла (ВИДЕО)

Кемперът е базиран на изцяло микробуса Nissan Primastar в конфигурация Tekna. Обикновено такива автомобили са оборудвани с LED фарове, осеминчова медийна система, навигация, както и предни сензори за паркиране и електрически странични огледала. Двигателят е 2.0 дизелов с мощност 150 или 170 конски сили, съчетан с шестстепенен автоматик или с механична трансмисия със същия брой предавки.

С подкрепата на Dethleffs, микробусът получава уютно усещане и е превърнат в удобен мобилен дом. Вътре има шест отделни стола, четири от които могат да се преместват по желание или да се демонтират напълно. Седалките на водача и предния пътник се въртят на 180 градуса и заедно със сгъваема маса образуват така наречената зона за хранене.

Nissan представи кемпер с четири легла (ВИДЕО)

Кемперванът е оборудван и с кухня с газов котлон и мивка. Храната може да се съхранява в 36-литров хладилник, докато за съдовете и приборите има предвидени специални чекмеджета. Както вече споменахме има и отделни отделения за спортно оборудване, екипировка и облекло.

Nissan представи кемпер с четири легла (ВИДЕО)

Спалните места са четири, включително двама под повдигащия се покрив. Primastar Seaside от Dethleffs ще влезе в продажба това лято. Първо, колите ще се появят при германските дилъри на Nissan, след това компанията ще помисли за разширяване на пазара и в други страни от ЕС.

Nissan представи кемпер с четири легла (ВИДЕО)

В същото време новият кемпер почти буквално повтаря NV300 Michelangelo. Сега този модел вече не се продава, но в периода от 2018 до 2020 г. беше продаден в количество от 400 броя. Nissan нарече успеха очакван и го обясни с добре обмислено оформление, благодарение на което Michelangelo може да се конкурира с Ford Nugget и Mercedes-Benz Marco Polo.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Hoqsan

    14 6 Отговор
    Много хубаво, ама нас тук ни интересуват 20-30 годишните кемпери, 2,5 Дизел, без изгнило и без течове.
    Тва нещо ще струва колкото двустаен в провинцията, а който може да си купи такова, ще си купи от големите кемпери. Изгубихте ми времето, кой ще ми плати, кой ще ми даде ПАРИ?!?
  • 2 гост

    15 3 Отговор
    Има спалня, има кухня ама няма място за акане. Не е за мене.

    Коментиран от #5

  • 3 123456

    4 3 Отговор
    Кемпера не е много удобен , защото ако ти потрябва нещо , събираш всичко за да отидеш до близкия град . Караваната я откачам и готово .
  • 4 Като няма

    10 2 Отговор
    Баня с тоалетна тия миризливите как ще си лягат на едно легло? Или ще пошзват морето,от клипа,за физиологични и хигиенни нужди.?? Ай чеотивам дапикам в морето,после ще се изкъпя, ще си измия зъбитепак от морето и си лягаме. Нищо ново няма тук. Недомислено за целта за която е произведено. 4 легла и 6 места????глупости на търкалета. Личи си че няма японска намеса освен името което е останало.Язък за труда
  • 5 макак така

    8 2 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    из аз не мога да им хвана логиката - предпочитам 100 пъти да има вътре ВЦ и сгъваеми легла отколкото тъпи котлони и някакви гардероби и мивки.

    Коментиран от #8

  • 6 един от многото

    8 1 Отговор
    С този клирънс , не може да приближи водната част на нито един язовир в България , а в градовете си има хотели!
  • 7 кемперист

    7 1 Отговор
    На тези, които им трябва тоалетна и баня се замислете в Мултиван дали има или в други подобни бусове, които са трансформирани в кемпери. Това е мини кемпер и нищо повече. Ако искате други екстри цените скачат х2 и нагоре, това е за най-елементарни неща да може да има къде да преспиш и евентуално нещо набързо да стоплиш/наготвиш и да хапнеш. По принцип на запад с такива кемпери не можеш да нощуваш по улици, паркинги или на други подобни места, а само в платен къмпинг. Това е идеята да няма баня и тоалетна, защото в къмпинга така или иначе има. Ако нещо си забравил да си вземеш в къмпинга или около него винаги има магазин и ще си го набавиш без да събираш всичко и да ходиш с кемпера.
  • 8 onq s konq

    0 2 Отговор

    До коментар #5 от "макак така":

    За да с@р@ш първо трябва да ядеш :Р ... ако няма рима удари ма ;-