Отидете към основна версия

17 580 13

Kia подобри най-големия си "джип"

  • kia-
  • mohave

Южнокорейската версия на Mohave получава нови опции и различни компоненти по окачването

Продажбите на Kia Mohave 2023 започнаха в Южна Корея. Всъдеходът е преразгледал дизайна на каросерията и окачването, а също така добавя няколко нови опции. Освен допълнителна електроника, списъкът включва двоен стъклопакет, система против сблъсък и функцията After-Blow, която изсушава изпарителя на климатика след спиране на двигателя. Mohave струва в родината си от 49 до 59 милиона вона, което съответства на 36 000 - 43 500 евро.

Очевидно основната цел на преработката на Kia Mohave е да се подобри изолацията, отговарящи за потушаване на вибрации и шум. Твърдостта каросерията също е увеличена и е добавено двуслойно стъкло. Окачването е с нови амортисьори, прекалибрирани за по-голям комфорт при шофиране по неравности. Също така, списъкът с оборудване на модела е попълнен с функцията за аварийно спиране Multi-Collision Braking System, която предотвратява сблъсъци в случай на авария. Налични са и две нови опции за тапицерия: Terracotta Brown и Taup Grey.

Най-скъпата версия Gravity полуава лъскава черна екстреирорна декорация и "абаносова" облицовка в салона. Двигателят е същият - V6 3.0 дизел, развиващ 257 конски сили и 560 Нм въртящ момент, но отговарящ на новите стандарти за емисии, които са в сила тази година. Скоростната кутия е осемстепенна автоматична. Задвижването е и на четирите колела, с многодисков съединител в предното предаване.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 32 гласа.

Свързани новини