Отидете към основна версия

19 132 30

Германци продават Lada Niva за 90 хиляди лева

  • lada-
  • niva-
  • zubr-
  • тунинг

Руският всъдеход разполага с множество модификации

Германското тунинг студио Zubr е познато с различни проекти на базата на Lada Niva, а последният от тях може да постави рекорд за най-скъпо продадената „джипка“ от този модел. Става въпрос за силно модифициран вариант на Niva, който е пуснат за продажба на „скромната“ цена от 44 хиляди евро или близо 90 хиляди лева.

Колата е претърпяла множество преработки, които да я разграничат от серийния модел, но струват ли те близо 4 пъти повече? Това ще оставим на вас да прецените в коментарите, а ние просто ще ви разкажем за променените елементи с които се е сдобила Niva-та.

На първо време виждаме ново окачване, което е със 150мм по-високо от това при стандартния модел, нови 16-цолови джанти с гуми за кал, както и раздувки по калниците, които да покриват изнесените навън гуми. Допълнително са монтирани нови брони, стъпенки, поставка за резервна гума в задната част, както и лебедка.

Шнорхел върху предния десен калник, нови фарове, нова решетка и интересни накрайници на аупусите също са част от новостите по преработената Niva. Под капака продължава да работи познатият 1.7-литров бензинов двигател с 83 конски сили, комбиниран с механична трансмисия.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 38 гласа.

Свързани новини