Отидете към основна версия

14 371 10

Цялостен български тунинг на Bentley

  • vilner-
  • bentley-
  • continental-
  • gt-
  • тунинг

Едно от малкото професионални български тунинг ателиета изненада своите почитатели с нов интересен проект. До този момент специалистите от Vilner правеха основно интериорни подобрения на колите, като наблягаха на претапициране на салона. Тяхно дело са и ексклузивните салони за хърватската супер кола Rimac. Сега Vilner навлиза все по-дълбоко в дебрите на цялостния тунинг.

В момента българското дизайнерско студио работи по автомобил Bentley Continental GT. Любопитното от предварителната информация е, че моделът ще получи както интериорни, така и екстериорни доработки. Изненадите не свършват до тук. От Vilner са подготвили и програма за силов тунинг, която значително ще повиши мощността на аристократичното Bentley Continental GT.
Това, което се знае за сега е, че оптичният екстериорен тунинг пакет ще разполага с раздути калници, нови брони и допълнителен заден спойлер, тип антикрило. По традиция промените в интериора засягат целия салон. Какви обаче ще са промените по двигателя, на този етап от компанията не съобщават. Те обаче разпространиха ескизи и видео-тизер, които предлагаме на вашето внимание.

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Български тунинг в Китай

    Неведнъж сме ви разказвали за проектите на българското тунинг студио Vilner. Любопитното сега е, че то отвори клон и в Китай. Разгънатата площ на р ...
    02.10.2015
    19 342
    10