Отидете към основна версия

6 014 12

100 твърде шумни мотоциклета бяха унищожени от булдозер (ВИДЕО)

  • булдозер-
  • мотоциклети-
  • унищожаване-
  • ню йорк

По този начин градските власти се борят с шумния транспорт, "тероризиращ" жителите

Ню Йорк от години има проблем с шумните мотоциклети и ATV-та, от които местните жители често се оплакват. Настоящият кмет на града Ерик Адамс си е поставил за цел да се отърве от технологиите, които "тероризират" населението. От началото на 2022 г. полицията е конфискувала повече от две хиляди мотоциклета и ATV-та, чиято експлоатация е забранена, защото са прекалено шумни.

Ерик Адамс организира грандиозно унищожаване на 92 забранени мотоциклета с булдозер, който с "един замах" смачка шумните мотори. Десетки местни жители наблюдаваха събитието. По време на речта си кметът на Ню Йорк подчерта, че унищожаването на незаконните мотоциклети ще гарантира, че те никога повече не се появяват по улиците на града. Освен това кметът каза, че най-често такива мотори се карат от неправоспособни водачи.

След като встъпи в длъжност като кмет, на 1 януари 2022 г., Адамс обяви война на незаконните мотоциклети. Оттогава Ню Йорк затегна контрола върху двуколесните превозни средства. За шест месеца, като част от обществената безопасност, полицията конфискува над две хиляди мотоциклета, което е с 80 процента повече от същия период на миналата година. Вижте зрелищното унищожаване.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 30 гласа.

Свързани новини