Last news in Fakti

15 Юни, 2020 10:48 5 942 0

Редки птици: видео с най-странните мотоциклети в историята

  • мотоциклети

Редки птици: видео с най-странните мотоциклети в историята - 1

Всички показани устройства могат да се видят в движение. Това не са статични снимки, а документални кадри с най-странните мотоциклети. В интернет пространството има видеа с много необичайни превозни средства с две колела. Но видеоклипът, публикуван от канала Cars and Engines, който ви показваме по-долу е нещо съвсем различно.

Изключително любопитни и наистина редки мотоциклети попадат в кадъра. Видеото се отличава и с това, че всички показани устройства могат да се видят в движение. Ще видите произведеният през 1918 г. британският Ner-a-Car, подобен на автомобил, както и предвоенната чехословашка марка Böhmerland, огромният Boss Hoss с мощност 385 конски сили, напълно затворения Peraves, и други. Приятно гледане.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА