9 Май, 2022 09:46 10 255 5

Защо тези Е-класи и "петици" ще бъдат унищожени (ВИДЕО)

  • mercedes-benz-
  • bmw-
  • унищожаване
Защо тези Е-класи и "петици" ще бъдат унищожени (ВИДЕО) - 1

Само си представете огромен паркинг, пълен с различни версии на Mercedes-Benz E-Klasse, от обикновени комбита до наточени AMG версии, както и много на брой BMW-та 5 Series от модела E60. Имайте предвид, че това са автомобили, които са докарани от Япония и са в по-добро състояние от повечето аналогични автомобили, които се движат по нашите пътища. И все пак, въпреки това, те ще бъдат унищожени.

Да, за съжаление, въпросните коли са докарани в Русия под формата на стока за скраб - с други думи, за пълно разглобяване за резервни части, но най-интересното е техният японски произход. Поради спецификата на местния пазар, те са оборудвани с цял куп подобрения, които са меко казано странни.

Има BMW-та, които са фалшиви пластмасови супорти Brembo върху стандартните си спирачни апарати. Има и Mercedes-и с огромни телевизори, грубо инсталирани в предния панел, както и такива с фалшиви табели AMG, дистанционни управления, радар детектори, неизвестни аудио системи и други клаксони, които повечето специалисти определят като пълен кич.

Каним ми да се разходите из този мистериозен паркинг и да се удивите на това в какво са успели да ги превърнат японците през краткия им живот. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 сектант

    12 1 Отговор
    загубен свят абе наречи го "ЕКО" и не го обиждай повече
  • 3 Aлфа Bълкът

    4 5 Отговор
    Гледай какъв змийчарник, същата история като в БГ, добре че сме в ЕС да дръпнем с материал!
  • 4 Анонимен

    12 5 Отговор
    Дърти каруци внесени за части. Няма кола под 10 години.
  • 5 Гост

    10 0 Отговор
    За сведение на Радко - няма такава дума скраБ