Отидете към основна версия

4 062 4

Шпиони засякоха и новото най-мощно BMW X6

  • bmw-
  • x6-
  • m-
  • нюрбургринг-
  • тестове

Версията М прави последни тестове на Нюрбургринг

BMW тества обновеното BMW X6 M в Германия, като колата е засечена от фотошпиони в минимален камуфлаж. Снимките на тази новост са направени по време на тестове на пистата Нюрбургринг.

Обновеното BMW X6 M е с камуфлажна предница. Иначе практически няма камуфлаж. Това означава, че скоро ще се състои официалната премиера на новия X6 M. Съдейки по шпионските снимки, няма радикални промени в дизайна на наточения баварски кросоувър.

Това, което става ясно след детайлен преглед на снимките е, че този кросоувър ще получи нова радиаторна решетка и нови фарове (те ще са по-тесни, отколкото в модела от предходната година). Предната броня също е променена донякъде. Но отзад, изглежда, няма промени. Във всеки случай тестовият автомобил има същата задна част като текущия модел.

Арматурното табло също е покрито с камуфлаж, което ни подсказва, че актуализираният X6 M трябва да получи нова информационно-развлекателна система. Вероятно ще има и други промени в интериора. BMW X6 M, както и преди, ще бъде оборудван с 4.4-литров двигател. Мощността му в стандартната конфигурация е 600 к.с., а във версията Competition - 617 к.с.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 8 гласа.

Свързани новини