Last news in Fakti

7 Септември, 2022 21:15, обновена 8 Септември, 2022 08:59 13 017 10

BMW тества новите пета серия и Х5 съвсем близо до България (ВИДЕО)

  • bmw-
  • тест-
  • 5er-
  • x5-
  • mobile.bg

Засякохме автомобилите в гръцкия град Александруполис

BMW тества новите пета серия и Х5 съвсем близо до България (ВИДЕО) - 1

Александруполис, Гърция. Екип на mobile.bg от мястото на събитието.

Само на 75 километра от границата ни с Гърция, в пристанищното градче Александруполис, станахме свидетели на заводски тест на нови модели от баварската премиум марка BMW.

Автомобилите, които екипът ни засече са покрити с камуфлаж, но съдейки по видяното най-вероятно става дума за новите генерации на всъдехода Х5 и на новата пета серия на баварците.

Новото Х5

BMW тества новите пета серия и Х5 съвсем близо до България (ВИДЕО)

Това, което е интересно е, че новата X5-ица е с т.нар. стандартни фарове, а не с двуегажни, каквито вече видяхме и при новата седма серия. Освен стандартните предни светлини следващото поколение на Х5 не се е променило и много в останалите си пропорции в сравнение със сегашния модел.

BMW тества новите пета серия и Х5 съвсем близо до България (ВИДЕО)

Новото 5er

BMW тества новите пета серия и Х5 съвсем близо до България (ВИДЕО)

Що се отнася до новата "петица", то фаровете, които се виждат на версията с камуфлаж са двуетажни, а ну както се твърдеше, че ще бъдат подобни на тези при фейслифта на 3 Series. Долната част на предната броня е с по-квадратна форма, но е възможно камуфлажът да прикрива истинските форми на модела.

BMW тества новите пета серия и Х5 съвсем близо до България (ВИДЕО)

Вероятно там ще има разлики в зависимост изпълнението. Както знаем, 5 Series ще се предлага с двигател с вътрешно горене, хибридна версия и изцяло електрически вариант. Не е изключено обаче, това да не е новата пета серия, а някоя от предстоящите наточени версии на седмата серия, която беше официално представена съвсем скоро. Повече от новите баварски модели вижте във видеото.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Име

    18 10 Отговор
    Дори и с камуфлаж изглеждат добре
  • 2 БМВ 01

    3 5 Отговор
    Това са не е 5серия а някакви нови серии!!! Стени фарове може и 8 серия да е?
  • 3 Фитипалди

    14 1 Отговор
    Да дойдат да я тестват на отсечката Русе - Бяла. Това е истински тест на спирачки, ербези и ламарини. Ако го изпревари тунингован Голф, направо да връщат за преработка
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 бме

    12 10 Отговор
    BMW се превърна в най най най най-китайски изглеждащата марка от всички немски марки.

    Коментиран от #6

  • 6 Пеуник

    5 7 Отговор

    До коментар #5 от "бме":

    Не обиждайте китайците! БМВ вече има дългогодишни традиции в грозотиите. Вероятно и новата Супра, като тяхна платформа е толкова грозна. Едно време тройката преди триисетина години 3ката спечели награда за свИтовен дизайн. Вегански интериор щели да слагат. Остава един изкуствен на седалката на шофьора да сложат. Е...ах ги джендърите! Съсипаха я тази марка!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 КИА

    6 6 Отговор
    Кой нормален уважаващ себе си човек би си купил бмв?
  • 9 Милко

    6 1 Отговор
    Те немците обичат да си свалят тестовите автомобили точно от такива пристанища, като Александруполис. И по точно да правят тестове в Гърция заради атмосверните аномалии и простите гърци, които не обръщат внимание на такива камуфлажни коли. Мислят ги за зебри🤑
  • 10 седмица

    4 0 Отговор
    Пичове, това е седмица и Х5 фейслифт. Петицата отдавна я има из германия и не е с такъв дизайн.