Отидете към основна версия

156 654 41

На вниманието на търговците на автомобили: Нов източник на превозни средства!

  • copart-
  • търг-
  • автомобили-
  • употребявани коли

Copart Deutschland GmbH има точно това, което в момента е дефицит навсякъде: превозни средства от всякакъв вид

Последствията от пандемията принудиха производителите на автомобили да си вземат бизнес почивка. Недостигът на чипове, за съжаление, превърна чакането за нови автомобили в норма. И краят все още не се вижда – несигурността свързана с наличността на автомобили се задълбочава. Сега обаче, една германска компания предоставя нови възможности за търговците на автомобили. Copart Deutschland GmbH има точно това, което в момента е дефицит навсякъде: превозни средства от всякакъв вид.

За компанията

Copart Deutschland GmbH е основана през 1982г. като пункт за скрап в САЩ. Днес Copart се превърна в глобална компания за ремаркетинг на превозни средства. Компанията е специализирана в ремаркетинга на употребявани и катастрофирали автомобили. Те включват превозни средства от застрахователни компании, автопаркове и частни лица. Локални и международни търговци на автомобили могат да намерят голям избор от различни превозни средства в Copart, чрез участие в онлайн търгове. По този начин повече от 3 милиона автомобила се продават годишно на повече от 200 локации в 11 страни по света. От 2016 г. компанията е представена и в Германия.

Богата гама превозни средства

Copart разполага с голям асортимент от превозни средства от всички видове и марки. От почти нови и висококачествени превозни средства, които имат лек технически проблем или следи от употреба и могат да бъдат ремонтирани с малко усилия, до по-стари и наистина евтини модели, които осигуряват друг тип възможности за купувачите.
В Copart разполага с наистина огромен набор от интересни превозни средства - има по нещо за всяко изискване и всеки ценови диапазон.
След покупка, превозните средства веднага са готови за вземане. Всички превозни средства са действително налични и могат да бъдат взети от купувача от едно от 11-те места, на които се съхраняват в Германия. Всяко място е директно свързано с магистрала и по този начин предлага възможно най-добрата инфраструктура за вземане на автомобилите.

Лице за контакт в България

Човекът за контакт за всички, които се интересуват от закупуване на превозни средства от Copart или познават търговец на автомобили, за когото това може да е подходящо - Мартин Танчев, е местното лице за контакт в България. Заинтересованите лица могат да се свържат с него по всяко време, за да научат повече за Copart, както и да се възползват от възможността да закупуват автомобили от Copart Deutschland GmbH. Мартин Танчев ще се радва да се свържете с него на телефон +359 878786849 и мейл cooperation@copart.de. Повече информация можете да намерите и на уебсайта www.copart.de.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 92 гласа.

Свързани новини