Отидете към основна версия

4 661 3

Китайски автомобили забелязани в шоурума на Lada

  • китайски автомобили-
  • lada-
  • русия

В съседство с Lada Granta, Largus и Vesta се продава и Dongfeng DMF 580

Според информация на "Российская газета" в едно от официалните представителства на Lada вече се продават местни автомобили рамо до рамо с китайски модели. Снимката, публикувана от изданието, показва кросоувъра DMF 580, който е в шоурума на Lada.

Мениджърът на представителството потвърди, че този модел от 2021 г. наистина е достъпен за покупка - според него миналия месец са продадени пет копия от въпросния DMF 580. Дилърът вече продава и и китайски пикапи Dongfeng DF6.

DMF 580 от предходната година струва 1 929 000 рубли за модификация с ръчна скоростна кутия и от 2 199 000 рубли за версия с CVT. Отстъпки се предоставят и при закупуване на автомобил в замяна или на кредит. Пикапът Dongfeng DF6 е по-нов модел от 2022 г., струва най-малко 2 790 000 рубли.

На снимката от "Российская газета" се вижда само китайския кросоувър, но авторите на публикацията твърдят, че в същия шоурум са изложени и руски автомобили Lada Granta, Niva, Vesta и Largus.

Практиката за сключване на споразумения с китайски автомобилни производители става все по-често срещана сред руските дилъри, тъй като, както вече е известно, заради войната броят на компаниите, които продължават да продават автомобили в Русия, рязко намаля.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 15 гласа.

Свързани новини