Last news in Fakti

2 Септември, 2022 15:55 4 604 3

Китайски автомобили забелязани в шоурума на Lada

  • китайски автомобили-
  • lada-
  • русия

В съседство с Lada Granta, Largus и Vesta се продава и Dongfeng DMF 580

Китайски автомобили забелязани в шоурума на Lada - 1

Според информация на "Российская газета" в едно от официалните представителства на Lada вече се продават местни автомобили рамо до рамо с китайски модели. Снимката, публикувана от изданието, показва кросоувъра DMF 580, който е в шоурума на Lada.

Мениджърът на представителството потвърди, че този модел от 2021 г. наистина е достъпен за покупка - според него миналия месец са продадени пет копия от въпросния DMF 580. Дилърът вече продава и и китайски пикапи Dongfeng DF6.

DMF 580 от предходната година струва 1 929 000 рубли за модификация с ръчна скоростна кутия и от 2 199 000 рубли за версия с CVT. Отстъпки се предоставят и при закупуване на автомобил в замяна или на кредит. Пикапът Dongfeng DF6 е по-нов модел от 2022 г., струва най-малко 2 790 000 рубли.

На снимката от "Российская газета" се вижда само китайския кросоувър, но авторите на публикацията твърдят, че в същия шоурум са изложени и руски автомобили Lada Granta, Niva, Vesta и Largus.

Практиката за сключване на споразумения с китайски автомобилни производители става все по-често срещана сред руските дилъри, тъй като, както вече е известно, заради войната броят на компаниите, които продължават да продават автомобили в Русия, рязко намаля.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Леле

    24 8 Отговор
    Ротшилдите сами си подписаха смъртната присъда, след като пратиха Русия и Китай в един отбор.
  • 2 Адам Хилтън

    16 4 Отговор
    Те китайците вече редят и Волвота, Лотуси, Роувъри, МГ-та че вече и Форд държат на 50%. Че Лада ли няма да купят дето е най-хубавата марка в Европа? хах
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.