Отидете към основна версия

8 Септември, 2022 08:59, обновена 8 Септември, 2022 08:59 13 041 10

BMW тества новите пета серия и Х5 съвсем близо до България (ВИДЕО)

  • bmw-
  • тест-
  • 5er-
  • x5-
  • mobile.bg

Засякохме автомобилите в гръцкия град Александруполис

Александруполис, Гърция. Екип на mobile.bg от мястото на събитието.

Само на 75 километра от границата ни с Гърция, в пристанищното градче Александруполис, станахме свидетели на заводски тест на нови модели от баварската премиум марка BMW.

Автомобилите, които екипът ни засече са покрити с камуфлаж, но съдейки по видяното най-вероятно става дума за новите генерации на всъдехода Х5 и на новата пета серия на баварците.

Новото Х5

Това, което е интересно е, че новата X5-ица е с т.нар. стандартни фарове, а не с двуегажни, каквито вече видяхме и при новата седма серия. Освен стандартните предни светлини следващото поколение на Х5 не се е променило и много в останалите си пропорции в сравнение със сегашния модел.

Новото 5er

Що се отнася до новата "петица", то фаровете, които се виждат на версията с камуфлаж са двуетажни, а ну както се твърдеше, че ще бъдат подобни на тези при фейслифта на 3 Series. Долната част на предната броня е с по-квадратна форма, но е възможно камуфлажът да прикрива истинските форми на модела.

Вероятно там ще има разлики в зависимост изпълнението. Както знаем, 5 Series ще се предлага с двигател с вътрешно горене, хибридна версия и изцяло електрически вариант. Не е изключено обаче, това да не е новата пета серия, а някоя от предстоящите наточени версии на седмата серия, която беше официално представена съвсем скоро. Повече от новите баварски модели вижте във видеото.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.

Свързани новини