Отидете към основна версия

29 550 19

Какви коли с пробег под 100 000 километра се продават у нас

  • mobile.bg-
  • употребявани автомобили-
  • пробег
Снимка: Shutterstock

За всеки е ясно, че пробегът на употребяваните автомобили, които се продават у нас не винаги е реален, често колите, които се продават в нашата страна, се оказват на по-малко километри в момента на продажба, отколкото няколко години преди това, но все повече се появяват екземпляри, които са на реалните си километри.

Въпреки тези реалности, решихме да видим кои са автомобилите с най-малък обявен пробег в България. За целта ви показваме извадка от най-големия сайт за продажба на автомобили в България – mobile.bg.

Оказва се, че там има доста автомобили, които са с обявен пробег от под 100 000 километра, а дали той е реален или не - трябва да прецените сами или да се обърнете за справка към официалните вносители на дадената марка, които в повечето случаи (срещу заплащане) ще ви ориентират за изминатите километри, докато автомобилът е посещавал официален сервиз.

Така лесно можете да си направите извод дали километрите са реални или не.. Обявите на такива автомобили са адски много, но ако искате да ги разгледате, можете да направите това ТУК.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 23 гласа.

Свързани новини