Last news in Fakti

25 Септември, 2022 13:15 29 455 19

Какви коли с пробег под 100 000 километра се продават у нас

  • mobile.bg-
  • употребявани автомобили-
  • пробег
Какви коли с пробег под 100 000 километра се продават у нас - 1
Снимка: Shutterstock

За всеки е ясно, че пробегът на употребяваните автомобили, които се продават у нас не винаги е реален, често колите, които се продават в нашата страна, се оказват на по-малко километри в момента на продажба, отколкото няколко години преди това, но все повече се появяват екземпляри, които са на реалните си километри.

Въпреки тези реалности, решихме да видим кои са автомобилите с най-малък обявен пробег в България. За целта ви показваме извадка от най-големия сайт за продажба на автомобили в България – mobile.bg.

Оказва се, че там има доста автомобили, които са с обявен пробег от под 100 000 километра, а дали той е реален или не - трябва да прецените сами или да се обърнете за справка към официалните вносители на дадената марка, които в повечето случаи (срещу заплащане) ще ви ориентират за изминатите километри, докато автомобилът е посещавал официален сервиз.

Така лесно можете да си направите извод дали километрите са реални или не.. Обявите на такива автомобили са адски много, но ако искате да ги разгледате, можете да направите това ТУК.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ъъъ

    31 3 Отговор
    такова жУвотно нема!
    не съм виждал даже

    па и за какво са ни?
    това ще хвърчи направо
    ние и с 500-600к можем сами да се изтепем по нашето така наречено магистрала - еквивалент на аутобан-а
  • 2 Гост

    23 2 Отговор
    Никакви
  • 3 Перник

    24 6 Отговор
    Единствените втора употреба под 100000км са невървящи ударени за моргите
  • 4 Байганьо

    31 14 Отговор
    Трябвя да си доста найвен или фен на айфон, за да си вярваш че купуваш кола под 100к в България
  • 5 Иво

    26 5 Отговор
    Такива коли у нас са като извънземните.Всеки вярва,че съществуват но никой не ги е виждал.
  • 6 Какви ли ?

    28 3 Отговор
    Па то други има ли !? Всички са по 100 Хил. Като дойдат у нас де ! Иначе от там където идват тръгват на над 300 ббб. Само у нас като се похвалиш че си купил нова кола и първия въпрос - От коя година е ?:))
  • 7 Фунакоши

    18 0 Отговор
    Какво е това табло на снимката , 140 кмч 10 000 оборота в мин.

    Коментиран от #15

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Дфен

    9 0 Отговор
    Кой иска такава кола да си даде номера имам на 12 000 пак повтарям на 12 000 км от магазина в Пловдив имам документи за пробег и обслужвания само 2 смени на масло заради 1 та година а не километри.

    Коментиран от #16

  • 10 Гост

    11 0 Отговор
    То може да има такива, но са употребявани коли на 2-3, максимум 5 години и цените им са на 60-70% от цената като нова. Ганьо иска популярен немски премиум дизел на 15 години дето да е под 200к - такова животно няма. Тя ги е навъртяла още преди петата година.
  • 11 Гост

    18 0 Отговор
    И когато Ганьо си хареса немски премиум на “167 хиляди км”, иска климатика да е зареден, дисковете да стават, гумите да са нови, да не тропа някой носач и да няма драскотини от паркиране по броните. Купува кола на 500к+ и очаква да смени само масло, филтри и ремъци и да се качи да кара.
  • 12 Трифонов

    15 0 Отговор
    Има, има... и още как. При това действително на под 100 хил. км. Продават се коли по на 2, 3 години и на 60-80 хил. км. Странното е обаче, че са все БМВ, Мерц или Ауди, тук-там по някой Фолксваген. Интересно е и че аналогични коли в Германия например, се продават много по-скъпо отколкото тук. Странно е... или не. Имам познат, който има сервиз, като се занимава преимуществено с БМВ. Такива чудеса съм виждал в този сервиз, че никога, ама никога повече няма да си купя употребявана кола. От цялата област автоджамбази му карат коли да ги оправя. Предпоследното М4, на две години и на 90 хил. км., безобразно катастрофирало. Изобщо не изглеждаше възможно да се възстанови тая кола. След един месец работа, преимуществено с алтернативни (неоригинални части), колата изглеждаше, като нова. Търговецът я продаде впоследствие за 95 бона. Разсипана кола. Виждал съм последното А4 на три години и на 110 хил. км. с лек удар отпред, което, като го разглобиха, установиха, че въздушните завеси са изрязани и остатъците напъхани под тапицерията на тавана. Вие си правете изводите какво му се е случвало на това Ауди и после - как и къде е било "оправено". После купуват такава кола с усещането, че са си купили нова кола и като започне всичко да се поврежда, започват да обясняват как били калпави колите...

    Коментиран от #18

  • 13 Корги

    5 1 Отговор
    Ще ви разочаровам, братя българи, но няма такова животно.
  • 14 Дядо Благо

    9 0 Отговор
    Има, бе, има! Продават се трицилиндрови прахосмукачки на 60-80 хил. км., които до 100 000 км ще са тоталки.
  • 15 РЗС

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Фунакоши":

    Тва е тротинетката на Емил магистралния жребец
  • 16 Дфен

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "Дфен":

    Колата е Лада! Страхотна е!
  • 17 Дойчен Кочен

    9 0 Отговор
    У нас, в Кочландия, а и в повечето западни страни е съвсем нормално да работим на 100 км и повече, от мястото, където живеем. Тури му по 200 км на ден ходене и връщане. По 250 дни в годината, прави 50 000 км на година. Ако не я караш никъде другаде! Значи ако ти трябва кола под 100 000 км, трябва да е до 2 годишна.
    Другото са небивалици, че колата я е карала една баба на 85 години и е ходила с нея веднъж в седмицата до магазина. И затова на 20 години е на 70 000 км "реални"...
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 УбявЪ

    0 0 Отговор
    Искам да ма бутне мацка с мерцедес, ма не много де. После да ма тури вътре и да ма заведе на доХтор в болницата и по пътя да се влюби до полуда...и кат оздравея , да ми подари мерцедеса от лИбоф неземна по мойто ренонтирано шаси!