Отидете към основна версия

35 590 12

Toyota показа модел с ДВГ за истински мъже

  • toyota-
  • imv 0-
  • hilux

Колата е на рама и е изградена на базата на Toyota Hilux

Toyota IMV 0 беше представена по време на честванията на 60-ата годишнина на компанията в Тайланд. Двата основни принципа на иновацията са достъпност и модулност. Колата ще се продава по целия свят.

„Искрено вярвам, че тази кола може да подобри качеството на живот на много мъже и да отвори нови икономически възможности“, каза Акио Тойода по време на представянето. Той нарече пикапа IMV 0 "иновативно превозно средство, предназначено да поддържа икономическия растеж и мобилността".

Колата има много небоядисани части, широки калници, дръжки на предния капак, множество стойки по каросерията, модулни релси на покрива и черен контур на вратата. Тялото е много дълго и върху него може да се монтира различно оборудване. За удобство в близост до кабината е поставена стълба. Черните стъкла на концепта показват, че интериорът все още не е проектиран.

Съдейки по предния въздухозаборник и коментарите на Акио Тойода (че електрификацията не е единственият път към въглеродна неутралност), това не е електрическа кола. Вероятно колата ще бъде оборудвана с дизелов двигател. Но е рано да се говори за това. Единственото, което е ясно е, че е на рама и е на базата на модела Hilux.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 37 гласа.

Свързани новини