Last news in Fakti

8 Декември, 2022 18:56 4 718 7

Toyota се отказва от C-HR в някои региони

  • toyota-
  • c-hr-
  • corolla cross

Кросоувърът няма да се предлага в САЩ и Канада от следващата година

Toyota се отказва от C-HR в някои региони - 1

Преди няколко дни ви показахме как ще изглежда следващото поколение C-HR, когато серийната версия на модела бъде показана след няколко месеца. За съжаление на някои, обаче, не всички ще успеят да закупят следващото поколение на дизайнерски кросоувър, тъй като японската компания ще се откаже от него в няколко региона.

За радост на европейците, където моделът е доста популярен, продажбите му тук няма да бъдат засегнати. В САЩ и Канада, обаче, нещата не стоят по точно този начин и 2022 година ще е последната в която местните жители ще могат да си купят C-HR. Причините за това се крият в припокриване на моделите с наскоро представените Corolla Cross и Corolla Cross Hybrid.

Въпреки, че двата модела се различават доста по дизайн, по-компактната Toyota CH-R ще отстъпи мястото си на по-дългата с 10см Corolla Cross, което вероятно ще се хареса на повечето клиенти. Дизайнерският C-HR пристигна в САЩ през 2018 година, а две години по-късно получи и фейслифт. Сега, отново две години по-късно, моделът ще приключи своя живот.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сарая

    19 7 Отговор
    Много непрактичен автомобил !

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Сарая

    13 4 Отговор
    Колеги спокойно карам друг модел тойота !
    Не е за мъже тоя си еч ар

    Коментиран от #6, #7

  • 5 оня с коня

    2 6 Отговор
    Гледах по ТВ-то изпробване на Възможностите на Модела "Ярис" - 3 Цилиндров,1,6 обем,260 коня,4 х 4,от 0 до 100 за 4,9 сек,цена около 33-38 хил. евро,Тегло - САМО около Тон.Е много вървеше на Пистата!!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ТИРбушон

    2 5 Отговор

    До коментар #4 от "Сарая":

    Не е неудобна освен ако не си над 2 метра