Отидете към основна версия

9 541 29

Подробности и цена за новата Honda Accord

  • honda-
  • accord

В САЩ стартира производството на 11-то поколение Honda Accord. Седанът от D-класа влиза в продажба през февруари на цена, започваща от $28 390 за бензиновата версия и $32 990 за хибрида. Това съобщава официалният сайт на Honda .

Отсега нататък Honda Accord ще се сглобява изключително в завода в Мерисвил, САЩ. Моделът е спрян от производство в Япония и Китай и за съжаление на феновете няма да се продава официално в Европа. На вторичния пазар обаче бързо ще се появят сравнително малкоупотребявани екземпляри.

Точно преди началото на продажбите бяха разкрити и нови подробности за Honda Accord 2023. Седанът е не само по-голям от своя предшественик, но и изглежда по-солиден, а също така има подобрена аеродинамика и подобрена шумоизолация.

Новата Honda Accord е и по-просторна вътре и доста по-добре оборудвана. Всички версии вече са снабдени с виртуално арматурно табло и сензорен дисплей. В допълнение, още базовата конфигурация на Honda Accord 2023 разполага с диодни фарове, адаптивен круиз контрол, системи за автоматично спиране и контрол на лентата.

Топ версията има и вграден Wi-Fi, безжично зареждане за смартфони, електрическа седалка на водача, предна вентилация и отопление на всички седалки. Базовият 1.5-литров турбомотор със 192 к.с. харчи средно 7.3 л/100 км. Honda Accord хибрид с мощност от 204 конски сили е значително по-икономична. Нейният разход е 5.3 л/100 км в смесен цикъл.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 21 гласа.

Свързани новини