Last news in Fakti

6 Януари, 2023 13:14 9 472 29

Подробности и цена за новата Honda Accord

  • honda-
  • accord
Подробности и цена за новата Honda Accord - 1

В САЩ стартира производството на 11-то поколение Honda Accord. Седанът от D-класа влиза в продажба през февруари на цена, започваща от $28 390 за бензиновата версия и $32 990 за хибрида. Това съобщава официалният сайт на Honda .

Отсега нататък Honda Accord ще се сглобява изключително в завода в Мерисвил, САЩ. Моделът е спрян от производство в Япония и Китай и за съжаление на феновете няма да се продава официално в Европа. На вторичния пазар обаче бързо ще се появят сравнително малкоупотребявани екземпляри.

Точно преди началото на продажбите бяха разкрити и нови подробности за Honda Accord 2023. Седанът е не само по-голям от своя предшественик, но и изглежда по-солиден, а също така има подобрена аеродинамика и подобрена шумоизолация.

Подробности и цена за новата Honda Accord

Новата Honda Accord е и по-просторна вътре и доста по-добре оборудвана. Всички версии вече са снабдени с виртуално арматурно табло и сензорен дисплей. В допълнение, още базовата конфигурация на Honda Accord 2023 разполага с диодни фарове, адаптивен круиз контрол, системи за автоматично спиране и контрол на лентата.

Топ версията има и вграден Wi-Fi, безжично зареждане за смартфони, електрическа седалка на водача, предна вентилация и отопление на всички седалки. Базовият 1.5-литров турбомотор със 192 к.с. харчи средно 7.3 л/100 км. Honda Accord хибрид с мощност от 204 конски сили е значително по-икономична. Нейният разход е 5.3 л/100 км в смесен цикъл.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не е лоша колата

    21 2 Отговор
    ма не ми отива на заплатата-пенсия.
  • 2 Иванчо+Марйка

    5 5 Отговор
    Евтинджос.

    Коментиран от #4

  • 3 Супер е Hondata

    28 10 Отговор
    Но преди 33г. очи празни, глава мирна и ръце празни.
    Сега очи пълни глава нервна ръце пак празни + закърпени джобове и магазини втора употреба.Ха ха .😁😁😁Не бях виждал хора преди 33г. да си купят нещо 2-ра ръка.Всичко се купуваше ново от кореком или магазини или мототехника.😁😁😁😁😁

    Коментиран от #6, #8, #13

  • 4 Е по скъпичка е от теб

    6 5 Отговор

    До коментар #2 от "Иванчо+Марйка":

    Може би струваш колкото гумите и!😁😁😁😁😁😁😁😁😁😹😁😹😹
  • 5 Драгой

    24 2 Отговор
    За тези пари в Европа и Голф не може да се вземе.
  • 6 Така е

    13 23 Отговор

    До коментар #3 от "Супер е Hondata":

    Толкова неистини в няколко изречения не бях чувал скоро.Имате потенциал за четирихилядник.
    Проблемите сега в БГ са директно свързани с онова крайно уродливо време преди 33г. за което става въпрос в съчинението ви.
    Връх на демагогията беше Кореком.Слушате склеротичните си баби какво говарят за тогава.

    Коментиран от #10

  • 7 Иво

    13 3 Отговор
    Дълга е 4,97, широка 1,86. Като цяло неудобна за тесните и претъпкани с коли малки софийски улички, изобилстващи с дупки.
  • 8 Никси

    7 7 Отговор

    До коментар #3 от "Супер е Hondata":

    да бе , те в Кореком нали знаеш кои пазаруваха ?, тези дето пазаруваха и имаха достъп до чужда валута , като висш кока кола у стъклено шише , шоколад тоблерон или дъфки турбо очите ти стават на помоли , да не говорим за дънките и анцузите дето имаше и едни комплект панталони с яке и елече , или анцунг имеше един дето пише Серджио Тачини , лелеее , а сега го има по магазините и уски галон даже дето се клати на специялна стойка , лелееее , живот ли бе да го опишеш с цигари Кент и бонбонки Тик-Так , Ротманс, НВ ,Лъкистрайт и Дънхел , дори и шоколадово яйце , ама па иначе друго всичко си беше приятно , може защото съм бил тогава подрастващ юноша ими е било преко к....ца!!!.
  • 9 ЧИЧО МАНЧО

    4 6 Отговор
    НА ТОЗ ЯПОНСКИ КОСМИЧ ДА НЕ СА МУ И НА НЕГО ЛЕПНАЛИ САМО ЕМБЛЕМАТА , ПЪК ДА Е МИНАЛ НА ПОТОЧНАТА ЛИНИЯ ПРИ КИТАЙЦИТЕ КАТ НА МОЯ ДЕТО ГО ЧАКАМ ОЩЕ И СЕ ПРЕ НАДАХ ???!!!!😁😂😀😀🤣😄🤣😀😂😁😂😀🤣😃,.
  • 10 Супер е Hondata

    27 6 Отговор

    До коментар #6 от "Така е":

    Не е добре да правиш портрет на някой който не познаваш!
    На 48г. съм роден в Пловдив точно срещу едни от двата най-известни корекома посещавани от хора от цяла българия.Имаше доста начини да си купиш нещо от кореком, но точно това беше готиното, че 90%от хората не можеха и бяха еднакви тази еднаквост ги правеше по-добри сплотени и без завист.Ако някой си купеше Японски касетофон или видео го споделяше с другите хора събирали сме се по 15-20 деца да слушаме музика, гледаме филм чоплим семки и пием лимонада.Абсолютно никой не съм чул и видял да се дрогира и напива тогава.Всичко което се купуваше от кола до телевизор и дрехи беше чисто ново.Да имаше и минуси но на фона на спокоен живот и др. си е чиста оферта спрямо сега.Тогава лятото ходихме 15дни на море 15 дни на балкан и зимата на ски.
    Ти колко почива това лято?😁😁😁😁
    Всичкото завещание бе откраднато от твоите сегашни демократи.😁Който за 33г. направиха къдрава магистрала и не успяха със АЕЦ.Не забравяй , че ползваш на бай Тошо тока който на времето искаше да вкара Японска компания известна да сглобява колите си тук в бг.След 10-15 г. като ти дръпнат шалтера твоите евро демократи ще плащаш тока по 1€. за кв.ч.😁 Аз си имам две Хонди и една Тойота проблема ми е че другите нямат и ме гледат накриво а не трябва да е така.

    Коментиран от #11, #21

  • 11 Никси

    15 3 Отговор

    До коментар #10 от "Супер е Hondata":

    нямам какво да кажа , това си е самата истина , децата не знаят какво беше през оня период и им е все шарено и даже не им дреме , но все пак тяхните родители които да около наша възраст на някои деца са им обяснили тези които са уважителните деца , а онези дето само плюят никога няма да разберат какво е било , че имаше и много минуси но за сметка на това и плюсовете не бяха малко!!!👍👍👍👍👍👍👍👍👍.

    Коментиран от #12

  • 12 бай Даньо

    5 13 Отговор

    До коментар #11 от "Никси":

    Много било хубаво кога имало Кореком!? Абе кви са тия пенсионери на тоя сайт , нямате ли зеле да претакате бе дрогаре!? Дрогаре кога имаше Кореком беше и времето кога нямаше тоалетна хартия ... е имаше по страниците на Некерман.

    Коментиран от #14, #16, #17, #22, #25

  • 13 Карач

    9 6 Отговор

    До коментар #3 от "Супер е Hondata":

    Това кой Ви го каза?
    Тогава нова кола се купуваше след 10-15 годишно чакане.
    Тези от Кореком бяха за отбрани,каквито има и сега и които си купуват нови без да му мислят.
    Повечето хора караха коли втора ръка.

    Коментиран от #18, #19

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Никси

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "бай Даньо":

    имамо си све, тебе къв ти е проблемо некерману !!!.
  • 18 Никси

    3 4 Отговор

    До коментар #13 от "Карач":

    я пак , кои караха тогава коли втора употреба , тези явно по Кърджали и Хасково но тези от корекома им ги продаваха на двойна да не кажа и тройна цена и пак бяха чисто нови !!!.
  • 19 Никси

    8 1 Отговор

    До коментар #13 от "Карач":

    отивам в корекома купувам чисто нова лада с долари идвам при тебе и ти я продавам на договорената цена която беше по скъпа на тази от корекома , това го правеха често тираджиите дето бачкаха в Домат!!!.

    Коментиран от #26

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Супер е Hondata

    13 4 Отговор

    До коментар #12 от "бай Даньо":

    Пенсионера си ти Мен! И то без пенсия!
    Доано доживееш да си вземеш трохи от евросладурите който харесваш, но пък ще имаш мека хартия за Г.
    На мен пък едно време преди 33г. ми правеха зъбите без пари в болници лежах без пари.И май се справяха по-добре от колкото сега с пари и техника!Не плащах здравни!Миех си Г. на биде защото и водата беше без пари.Имахме си акумулираща печка 4кв.защото тока беше 0,06Кв.ч.В скоро време ще плащаш за кубик вода 20лв. и за хартия 40лв.Да не съм те чул да мрънкаш.Аз ще си го преместя вадя между 4000-12000лв. на месец.Ти му мисли умник.
    Закона на умния:
    Когато в една държава масово са бедни икономиката клони към 0.Купува се храна и хартия за Г.За това можеш да видиш немските ти вериги магазини какви печалби генерират.От ей такива като теб!

    Коментиран от #28

  • 23 Няма да можеш

    2 1 Отговор

    До коментар #21 от "Бат Минду":

    Не си напред с матеряла!Честно ти го казвам не се пъни!😁😁😁😁
    Плюс това работя по не повече от 4 максимум 5 часа 4 дни в седмицата.
    Коментар 22 е за теб също.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 ЧИЧО МАНЧО

    4 1 Отговор

    До коментар #12 от "бай Даньо":

    ДАНЧО , ЧЕСТИТ ТИ ИМЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦА КАКТО СЕ ВИКА С ЗАКЪСНЕНИЕ , НО АЗ ИСКАМ ДА МИ СЕ ВЪРНЕ ОНЯ СТРОЙ С НОВИТЕ КОСМИЧИ И НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИЙ С КОМПЮТРИТЕ И ТЕЛЕФОНИТЕ С ЕВТИНИТЕ ЦЕНИ И КАЧЕСТВОТО КОЕТО ИМАХМЕ ПРЕДИ ,КАТО ХРАНАТА , ОБУВКИТЕ , КОНФЕКЦИИ , ДРЕХИ , ДЪНКИ , СПОРТНИ ЕКИПИ И ТЪЙ НАТАТЪК , И НАЙ ВАЖНОТО ДА МИ СЕ ВЪРНЕ ДА ОБИЧТА НА ХОРАТА И УВАЖЕНИЕТО КЪМ ВСЕКИ , ТЕ ТОВА ИСКАМ ДРУГО НИЩО И ДА СИ ХОДЯ С ДЕЦАТА НА МОРЕ БЕЗПЛАТНО !!!😄😁😂😀🤣😃😀🤣,.

    Коментиран от #27

  • 26 Никси

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Никси":

    в СОМАТ
  • 27 Много искаш

    2 0 Отговор

    До коментар #25 от "ЧИЧО МАНЧО":

    Безплатен обяд, няма! Жалко, че още не си го разбрал!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 ДА ВИ ОСВЕТЛЯ

    0 1 Отговор
    Тойота са по-качествени и надеждни от Хонда.